Δήμητρα Βαμβακούση: «Ο θάνατος της αδερφής μου ήταν ο πιο σοκαριστικός»

Η Δήμητρα Βαμβακούση έχει βρεθεί στο προσκήνιο της επικαιρότητας, καθώς εδώ και λίγο καιρό έγινε γνωστό πως είναι σε σχέση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Το ζευγάρι προτιμά να κρατά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο πλέον δεν κρύβει το γεγονός ότι είναι μαζί.

Ο νικητής του πρώτου κύκλου του Survivor και η παίκτρια του τρίτου κύκλου γνωρίστηκαν στον Λυκαβηττό, καθώς έχουν τον ίδιο πνευματικό

και σιγά – σιγά άρχισαν να έρχονται κοντά. Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι κι αν και κατάφεραν να το κρατήσουν κρυφό για κάποιο διάστημα, τελικά η είδηση πως είναι μαζί είδε το φως της δημοσιότητας.


Μετά την γνωστοποίηση της σχέσης τους, η Δήμητρη Βαμβακούση παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Hello και τον Σάββα Μπίτζα, όπου -μεταξύ άλλων- απάντησε και για τις απώλειες της αδερφής της και του πατέρα της.

Δήμητρα, έχασες την αδελφή σου όταν ήσουν 7 αλλά και τον πατέρα σου.

Γενικά έχω ζήσει πολλούς θανάτους. Της αδερφής μου, επειδή ήμουν μικρή, ήταν ο πιο σοκαριστικός. Στενοχωριέσαι, αλλά μαθαίνεις να ζεις με αυτό. Όταν πέθανε η αδερφή μου, ήμουν σε μια ηλικία που δεν μπορούσα να καταλάβω την έννοια του θανάτου. Έτσι μου τα έφερε η ζωή, αλλά αισθάνομαι ευγνώμων που κατάφερα να βγω από αυτό.

Δήμητρα, εσύ θα ήθελες να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια κάποτε;

Όταν γνωρίσεις τον κατάλληλο άνθρωπο, αυτό έρχεται από μόνο του. Νομίζω όμως ότι είναι λίγο νωρίς ακόμη.

Διαβάστε ακόμα:

Εύα Καϊλή: Πότε βγαίνει από τη φυλακή

Γνωστός Έλληνας έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξεκαθαρίζει: «Για μένα αυτό ο κύκλος έκλεισε»

Keywords
Τυχαία Θέματα