Δημήτρης Αλεξάνδρου: Απαθανατίζει την Ιωάννα Τούνη την ώρα που θηλάζει τον νεογέννητο γιο τους

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη έγιναν πριν από μερικές ώρες γονείς για πρώτη φορά, αφού ήρθε στη ζωή ο γιος τους!

Την ευχάριστη είδηση γνωστοποίησε η γλυκιά νέα μανούλα μέσα από ένα story που έκανε προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από το οποίο ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της φίλους για τα αμέτρητα μηνύματα που της έχουν στείλει, ενώ παράλληλα έκανε έκκληση στους δημοσιογράφους να σταματήσουν

να παίρνουν τηλέφωνα και να στέλνουν μηνύματα σε εκείνη και τον αγαπημένο της, καθώς και δεν επιθυμούν ακόμα να κάνουν κάποια σχετική δήλωση.

«Είμαστε καλά το μωράκι και εγώ. Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον και τα άπειρα μηνύματα αγάπες μου, είμαι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή τη στιγμή… Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω. Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους να δείξουν κατανόηση και να σταματήσουν να παίρνουν ασταμάτητα τηλέφωνα, στέλνουν μηνύματα στον Δημήτρη και σε μένα, δεν θα θέλαμε να βγούμε σε κάποιο κανάλι, ούτε να κάνουμε κάποια σχετική δήλωση», έγραψε χαρακτηριστικά η Influencer.

Aργότερα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέβασε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου του στα δικά του social media. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο στο οποίο κρατά στο χέρι του το πατουσάκι του μικρού του πρίγκιπα.

Λίγα λεπτά πριν, το γνωστό μοντέλο ανέβασε μία νέα φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram, στην οποία απαθανατίζει την Ιωάννα Τούνη να θηλάζει το μωράκι τους.

«Αν αγαπούσα μια φορά τις γυναίκες, μετά από αυτό που βίωσα χθες μέσα στον τοκετό θα πω ότι είστε ηρωίδες εσείς οι μαμάδες. Οπότε σας αγαπάω και θα σας θαυμάζω λίγο παραπάνω… κα την δικιά μου όσα δεν πάει! Σεβασμός και αγάπη», έγραψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο σχετικό InstaStory του.

Διαβάστε ακόμα:

Τριαντάφυλλος για Βασάλο – Βαλαβάνη: «Δεν χώρισαν ποτέ, ο γάμος τους θα γίνει σύντομα»

Survivor All Star: Το φλερτ μεταξύ παικτών που δεν φανταζόταν κανείς -«Συνέβη μια τρυφερή κίνηση»

Κάτια Δανδουλάκη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Είπα ότι πρέπει να σταματήσει και το σταμάτησα»

Keywords
Τυχαία Θέματα