Δημήτρης Μακαλιάς για Αντιγόνη Ψυχράμη: «Τσακωνόμαστε πολύ, 2-3 φορές τη μέρα και έντονα»

Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρα της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια και είναι πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει έναν γιο, ενώ τον περασμένο Νοέμβριο ήρθε στη ζωή και ένα πανέμοργο κοριτσάκι που τους έκλεψε από την πρώτη στιγμή την καρδιά. Τώρα, μπορούν να πουν πως η ευτυχία τους έχει ολοκληρωθεί, αφού τα αγγελούδια τους είναι το παν για εκείνους.

«Ήρθε και αυτή η στιγμή!!!!

Το κοριτσάκι μας Τόσο καιρό σε περιμέναμε! Τώρα περίμενε και εσύ και θα δεις, τα καλύτερα έρχονται! Σε λατρεύω», είχε γράψει μέσα από το μαιευτήριο η Αντιγόνη Ψυχράμη για τον ερχομό της κόρης τους, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας παράλληλα την πρώτη φωτογραφία με την μικρή της πριγκίπισσα.

View this post on Instagram

A post shared by ANTIGONI PSICHRAMI (@antigoni_psichrami)


Το μεσημέρι της Κυριακής 26/2, ο Δημήτρης Μακαλιά μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και αναφέρθηκε στον έρωτά του με την γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιό.

Ο ίδιος, αποκάλυψε πως οι δυο τους τσακώνονται αρκετά συχνά και πολύ έντονα, ωστόσο δεν έφτασαν ποτέ στο σημείο να πουν ότι χωρίζουν.

«Δεν έχουμε πει ποτέ ότι τελειώνουμε τη σχέση μας αλλά τσακωνόμαστε πάρα πολύ συχνά. Παλιά τσακωνόμασταν 2-3 φορές τη μέρα και πολύ έντονα.

Το βράδυ, ένα λεπτό πριν κοιμηθούμε θα πούμε “φτάνει. Ας πει ποιος έχει δίκιο” και κοιμόμαστε αγκαλιά. Δεν κοιμόμαστε ποτέ τσακωμένοι», ανέφερε ο Δημήτρης Μακαλιάς στην κάμερα του Alpha.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι σε παλαιότερή του συνέντευξη, ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι μαζί με τη σύζυγό του είχαν μιλήσει με παιδοψυχολόγο πριν τον ερχομό του δεύτερού τους παιδιού.

«Ο Χάρης αρχικά ήταν πολύ θετικός στην ιδέα ότι θα αποκτήσει αδελφάκι, μετά πέρασε μία περίοδο άρνησης και τώρα τη χαϊδεύει και της μιλάει.

Μιλήσαμε με παιδοψυχολόγο πριν τον ερχομό του δευτέρου παιδιού. Συζητάμε τα συναισθήματά μας με τον Χάρη και του δίνουμε χώρο.

Φροντίζουμε ακόμα περισσότερο την σχέση μας με την Αντιγόνη. Είναι ευαίσθητη η περίοδος για μία μανούλα που μόλις γέννησε. Θεωρώ ήρωα την Αντιγόνη όπως κάθε μητέρα. Την βλέπω πάνω από το μωρό μερικές φορές και δακρύζω», είχε αποκαλύψει.

Διαβάστε ακόμα:

Έφυγε από τη ζωή γνωστός Έλληνας τραγουδιστής και συνθέτης

Madonna: Πέθανε ο μεγαλύτερός της αδερφός σε ηλικία 66 ετών

«H εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου είναι περιβόλι, ριάλιτι…»

Keywords
Τυχαία Θέματα