Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Έκανα λιποαναρρόφηση, πιάσε κορσέ»

Πρόσφατα, η Ελένη Μενεγάκη και η ομάδα της στην εκπομπή έκαναν μια συζήτηση για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχουν κάνει γνωστοί celebrities.

Μάλιστα, με αφορμή την κουβέντα τους αυτή, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος προχώρησε σε απρόσμενη αποκάλυψη που ξάφνιασε τους πάντες στο πλατό. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι το Σάββατο 1/4 έκανε λιποαναρρόφηση.

«Μπότοξ δε θα έκανα. Αν έκανα κάποια αισθητική επέμβαση για να

διορθώσω κάτι θα το έλεγα. Έκανα! Κι αν θέλετε σας το λέω, δεν έχω πρόβλημα. Έκανα το Σάββατο. Πήγα και έκανα μια λιποαναρρόφηση. Και φοράω κορσέ», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Είχα ένα θέμα αισθητικής φύσεως τοπικό, που το είχα από μικρός. Εκεί μπροστά στην κοιλιά. Η δική μου θεωρία είναι γιατί έσφιγγα τις ζώνες. Όσα κιλά κι αν έχανα αυτό παρέμενε. Και το αφαίρεσα. Με ενοχλούσε».

Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» συνάντησε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και ο ίδιος ρωτήθηκε για την αποκάλυψη που έκανε στον αέρα της «Ελένης» σχετικά με την αισθητική επέμβαση.

«Έκανα λιποαναρρόφηση. Πιάσε κορσέ. Πολύ δυνατός. Καλέστε με στην εκπομπή και θα τα πούμε όλα τα τηλεοπτικά», αρκέστηκε να πει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Star.

Διαβάστε επίσης:

Διονυσία Γεωργιάδου για Πάνο Νάτση: «Δεν θέλω να δω τις “Σέρρες”, δεν το αντέχω»

Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Πρώτο Πάσχα μαζί στην Καλιφόρνια -Φωτογραφίες

Κυριάκος Μητσοτάκης: Μιλάει για τη σύντροφο του γιου του, Μαρία Σάκκαρη -Η αποκάλυψη στον αέρα του Mega

Keywords
Τυχαία Θέματα