Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Η Ελένη Μενεγάκη θα έπρεπε να πληρώνεται γι’ αυτό»

H κάμερα της  εκπομπής  «I Love ΣουΚου» και η δημοσιογράφος Δέσποινα Παναγιωτίδου συνάντησαν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε μια από τις προηγούμενες ημέρες.

Μέσα σ’  όλα, ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη, ενώ ρωτήθηκε και για τη συζήτηση που έχει ανοίξει τις τελευταίες ημέρες στις ψυχαγωγικές εκπομπές σχετικά με τις φιλοδοξίες και την

«ατζέντα» ορισμένων προσώπων της τηλεόρασης.

Όσα δήλωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην κάμερα του ANT1

«Η συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη είναι, όπως έχω ξαναπεί, ένα σχολείο. Φροντίζω όχι απλά να το απολαμβάνω αλλά να το ξεζουμίζω κάθε λεπτό, είτε να την παρατηρώ, είτε να την ακούω. Είναι πολύ τιμητικό να ασχολείται η Ελένη να σου δώσει τα φώτα της. Θα έπρεπε να πληρώνεται για να τα δίνει. Δεν μου αρέσει να είμαι το επίκεντρο στον αέρα της εκπομπής, νιώθω άβολα. Την ευχαριστώ πάρα πολύ», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Στη συνέχεια, ο ίδιος ανέφερε: «Αγαπάω πολύ αυτό που κάνω, το έχω σπουδάσει, σκέφτομαι συνέχεια πώς μπορώ να το κάνω καλύτερα. Θα έλεγα ψέματα αν έλεγα ότι δεν σκέφτομαι ήδη το επόμενο τηλεοπτικό μου βήμα».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για τη συζήτηση που έχει ανοίξει σχετικά με τις φιλοδοξίες και την «ατζέντα» ορισμένων προσώπων της τηλεόρασης, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε: «Όλοι έχουμε φιλοδοξίες, δεν είναι κακό. Πάντα υπήρχε πινγκ-πονγκ από καρφιά. Φέτος παράγινε όμως, ξεκίνησε εμπόλεμα η κατάσταση. Ελπίζω να κοπάσει».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Αγγελόπουλος -Δήμητρα Βαμβακούση: Φουντώνουν οι φήμες που τους θέλουν να περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Αλέξης Κούγιας: «Ο κύριος Κασσελάκης απαγορεύεται να αποκτήσει παιδί με παρένθετη μητέρα»

Βάλια Χατζηθεοδώρου: «Χαλάστηκα όταν διάβασα πως “έφαγα” τη δουλειά ενός ανθρώπου»

Keywords
Τυχαία Θέματα