Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Το τέλος μιας σχέσης είναι σαν ένας μικρός θάνατος»

Στον καναπέ της εκπομπής του Μιχάλη Κεφαλογιάννη, «Όλα για τη ζωή μας» έκατσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και -μεταξύ άλλων- μίλησε για τους συμβιβασμούς στις επαγγελματικές και τις προσωπικές σχέσεις.

«Είμαι ρεαλιστής. Κάνω συμβιβασμούς αλλά ανάλογα με τη συνθήκη. Προσαρμόζεσαι μέχρι εκεί που μπορείς. Όλοι συμβιβαζόμαστε μέχρι τα όρια μας είτε αυτά είναι ηθικά είτε είναι αντοχών.

Έτσι, είμαι και εγώ. Για μένα συμβιβασμός είναι δύο βήματα μπροστά και ένα βήμα πίσω. Υπάρχει όμως, όριο. Μέχρι εκεί που αντέχει ο καθένας», είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

Στη συνέχεια,

ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε: «Ο συμβιβασμός στη δουλειά είναι διαφορετικός από τις σχέσεις. Στη δουλειά υπάρχει μια συγκεκριμένη συνθήκη, υπάρχει αμοιβή. Αμείβεσαι για συγκεκριμένες υπηρεσίες που προσφέρεις. Στη σχέση δεν ισχύει αυτό».

Σε άλλο σημείο της συζήτησής του με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, ο παρουσιαστής εξομολογήθηκε πως υπήρξαν πολλές φορές που έκανε υποχωρήσεις στη ζωή του, οι οποίες του βγήκαν σε καλό.

«Αυτό που κερδίζω είναι να μην τα παρατήσω εξαρχής, διότι τότε δεν θα είχα ούτε τις καλές στιγμές που αποκόμισα από την εκάστοτε σχέση. Το τέλος μιας σχέσης είναι σαν ένας μικρός θάνατος. Εγώ κάνω πάρα πολλούς συμβιβασμούς και μετά απασφαλίζω και αυτό μπορεί και να μην είναι καλό, διότι συσσωρεύονται πράγματα, τα οποία μπορεί να μην είναι σημαντικά εκείνη τη χρονική στιγμή».

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Κωνσταντινίδης: Η αντίδραση της συζύγου του μετά το φιλί του με τη Λίτσα Γιαγκούση στο J2US

Φαίη: Οι on camera δηλώσεις μετά το πρώτο live του «The Voice» -«Το ευχαριστήθηκα»

Μαρία Κορινθίου: Αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας που την ανάγκασε να χειρουργηθεί

Keywords
Τυχαία Θέματα