Μαρία Κορινθίου: Αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας που την ανάγκασε να χειρουργηθεί

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε το πρωί της Κυριακής (19/02) η Μαρία Κορινθίου και αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που την ανάγκασε να χειρουργηθεί την περασμένη Τρίτη (14/02).

Παράλληλα, η γνωστή ηθοποιός έκανε γνωστό ότι αύριο θα επιστρέψει στο πόστο της στο «Πρω1νό» του ANT1.

«Διαγνώστηκα με φλεβική ανεπάρκεια στα πόδια μου. Είχαμε προγραμματισμένο μετά τις γιορτές να μπω για εγχείρηση. Ήταν να κάνω επέμβαση με λέιζερ αλλά μέσα στο χειρουργείο ο γιατρός βρήκε ανεύρυσμα. Κι έτσι με… άνοιξαν κανονικά στο

αριστερό πόδι.

Όταν ήξερα ότι είχα φλεβική ανεπάρκεια, μετά από ένα τετράμηνο η φλέβα στο πόδι πεταγόταν λες και θα σπάσει, ειδικά όταν κουραζόμουν. Το σώμα μου μιλούσε, μου έλεγε “Μαρία, πρέπει να κάνεις την επέμβαση”. Τώρα είμαι με ράμματα και γάζες. Πρέπει να κάθομαι, να είμαι ξαπλωμένη. Κάποια στιγμή θα κάνω και το άλλο πόδι», αποκάλυψε η Μαρία Κορινθίου στον αέρα της πρωινής εκπομπής του MEGA.

Την περασμένη εβδομάδα, μια μέρα μετά το χειρουργείο της, η Μαρία Κορινθίου προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, μέσω της οποίας ευχαρίστησε τον γιατρό της, Πέτρο Μουστογιάννη.

«Θα το λέω και θα το ξαναλέω: “Πόσο σημαντικό σε αυτή τη ζωή είναι να περιτριγυρίζεσαι και να μαγνητίζεις ανθρώπους στη ζωή σου που σε αγαπάνε, σε αγκαλιάζουν, σε προσέχουν”. Ο γιατρός μου, ο εξαιρετικός γιατρός μου, αγγειοχειρουργός ΠΕΤΡΟΣ ΜΟΥΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ και με αγαπάει, και με πρόσεξε και τον “παίδεψα” και με έκανε περδίκι και θέλω να το μοιραστώ δημόσια πόσο σπουδαίος είναι, και δημόσια να του πω ένα τεράστιο ευχαριστώ!», είχε γράψει -μεταξύ άλλων- η Μαρία Κορινθίου στην ανάρτησή της.

Διαβάστε επίσης:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Βασάλο – Fipster: «Δεν θέλω να μπω ανάμεσα στο ζευγάρι»

Βασίλης Μπισμπίκης: Ανέβηκε στη σκηνή και χόρεψε ζεϊμπέκικο την ώρα που τραγουδούσε η Δέσποινα Βανδή -βίντεο

Μαρία Κορινθίου: «Η πρωινή ζώνη είναι hardcore, πέφτουν από πίσω πολλά χρήματα»

Keywords
Τυχαία Θέματα