Δημήτρης Σταρόβας: Αποκάλυψε on air την κρίση στη σχέση του με την Άννα Σταθάκη -«Θα παντρευτώ ή θα χωρίσω;»

Πριν από λίγο καιρό δήλωσε ότι μπορεί να τον δούμε ντυμένο γαμπρό μέσα στο 2023, όμως τώρα αποκάλυψε ότι η σχέση του περνάει κρίση.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος βρέθηκε στο πλατό του «Πρω1νού» του ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, αφήνοντας άφωνο τον Γιώργο Λιάγκα με την εξομολόγησή του.

Συγκεκριμένα, όταν ο παρουσιαστής ρώτησε τον γνωστό καλλιτέχνη πόσα χρόνια μετρά ο δεσμός του με την αγαπημένη του, Άννα Σταθάκη κι αν σκοπεύουν να παντρευτούν, εκείνος του απάντησε αρχικά: «Θα παντρευτώ

ή θα χωρίσω; Είμαστε επτά χρόνια μαζί».

Τότε ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Είναι τα επτά χρόνια φαγούρα όμως τώρα. Τα πιστεύεις αυτά; Εγώ στα 7 χρόνια χώρισα, να ξέρεις. Δεν ήξερα… Ελπίζω για σένα να είναι πιο τυχερός ο αριθμός 7. Όντως περνάτε κρίση; Έβγαλα είδηση χωρίς να το ξέρω;».

«Όλα τα ζευγάρια περνούν κρίση. Βέβαια… Αλλά αλλάζουμε θέμα», κατέληξε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι στα μέσα του Γενάρη, ο Δημήτρης Σταρόβας είχε δηλώσει στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την προσωπική του ζωή και τη σχέση του: «Όταν ο άλλος σε κοιτάει σαν να είσαι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή του, δεν μπορείς να πεις κουράστηκα. Μπορεί μέσα στο 2023 με δείτε γαμπρό».

Διαβάστε ακόμα:

Νατάσσα Μποφίλιου: Απαντά πρώτη φορά για την απόφασή της να τραγουδήσει μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Κατερίνα Στανίση κατά Γιάννη Αγγελάκα: «Πρέπει να είσαι πολύ κακός άνθρωπος για να τα πεις»

Super Κική -Πρωινό μας: Η πρώτη συνέντευξη μετά την περιπέτειά της στη φυλακή -«Μου ξαναβγήκε πάλι κατάθλιψη»

Keywords
Τυχαία Θέματα