Δωροθέα Μερκούρη: Απαντά σε αρνητικό σχόλιο στο Instagram -«Θα είστε πάντα μια σκιά»

Μέσω μιας ανάρτησης που έκανε το πρωί της Κυριακής (20/8) στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δωροθέα Μερκούρη απάντησε σε ένα αρνητικό σχόλιο που δέχτηκε κάτω από post της από μία χρήστη του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

«Πολύ ψώνιο και χαζή», ήταν το σχόλιο που έγραψε η εν λόγω γυναίκα κάτω από ανάρτησή της και η γνωστή ηθοποιός το αναδημοσίευσε στο προφίλ της.

Η απάντηση της Δωροθέας Μερκούρη

«Οι

γυναίκες δεν θα προχωρήσουμε όσο έχουμε αυτή την συμπεριφορά η μια με την άλλη.. Θα είμαστε πάντα το αποτέλεσμα ενός ανδροκρατούμενου, πατριαρχικού συστήματος, αφού η μια με την άλλη δεν φτιάχνουμε το γυναικείο όραμα.

Εσείς θα έχετε πάντα ανάγκη μόνο από την ύπαρξη ενός άνδρα, αφού με τις γυναίκες είστε έτσι. Θα είστε πάντα μια σκιά, αφού ο φθόνος σας κυριεύει», έγραψε χαρακτηριστικά η Δωροθέα Μερκούρη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της, η Δωροθέα Μερκούρη είχε εξομολογηθεί πως είχε βιώσει bullying λόγω των κιλών της, όταν εργαζόταν ως μοντέλο.

«Όταν ήμουν και εγώ μοντέλο ήμουν διαφορετική, δεν ήμουν αυτό το κλασσικό μοντέλο με τις αναλογίες τις σωστές και έχω ζήσει το bullying της διαφορετικότητας. Δεν ήμουν πολύ αδύνατη, είχα μεγάλη μύτη, δεν είχα τις αναλογίες ενός μοντέλου που μπορούσε να κάνει πασαρέλα. Δεν με έκλειναν οι σχεδιαστές και στην Ελλάδα οι σχεδιαστές με δέχτηκαν όταν περπάτησα στη Γαλλία και όταν έκανα κάποια βήματα σε άλλες χώρες. Είναι πολύ σημαντικό να δεχτούμε τη διαφορετικότητα και στην Ελλάδα».

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Κραυγή αγωνίας από τη Σοφία Κουρτίδου -«Καίγονται τα σπίτια μας»

Θλίψη: Πέθανε γνωστός ηθοποιός στα 66 του χρόνια

Κατερίνα Καραβάτου: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ στις διακοπές της

Keywords
Τυχαία Θέματα