Έφη Σαρρή: «Θέλω ο άντρας να υπακούει στις διαταγές μου και να λέει “yes, mum”»

Η Έφη Σαρρή παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στον Σαράντη Μαριεττή και μίλησε για όλα. Για την προσωπική ζωή της, την κύηση που διέκοψε στα 22 της αλλά και το θέμα της ηλικίας που γράφεται στη Google μετά την απόφασή της να ακολουθήσει τη νομική οδό.

«Δεν είμαι ποτέ μόνη στην προσωπική ζωή μου. Έναν άνδρα μπορεί να τον εκνευρίσει ότι θέλω να γίνεται το δικό μου μόνο. Να ακούει τις

διαταγές, να λες yes mum και όλα καλά», είπε αρχικά η Έφη Σαρρή αναφερόμενη στην προσωπική ζωή της.

Σχετικά με τον εμμονικό θαυμαστή που την είχε φοβίσει, αποκάλυψε: «Είχα εμμονικό θαυμαστή. Μπήκε μέσα στο καμαρίνι μου ένα που ήταν ίδιος εγώ, με ξανθιά περούκα και ρούχα μου. Μου είπε ότι δεν είσαι εσύ η Έφη Σαρρή αλλά εγώ. Ήταν ένα αγόρι, φοβήθηκα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Έφη Σαρρή σχολίασε το θέμα της ηλικίας της και τα νούμερα που γράφονται στη Google: «Η ηλικία είναι κάτι πολύ προσωπικό και δεν μπορώ να ακούω αηδίες. Θα πρέπει να γράφεται σωστά αν γράφεται. Ό,τι και να πω το πιστεύουν. Φοβάμαι τις πλαστικές, δεν θα κάνω. Φοβάμαι μην με αλλοιώσουν, δεν θέλω».

Τέλος, η τραγουδίστρια μίλησε για την κύηση που διέκοψε στα 22 της: «Απέφυγα το κομμάτι της μητρότητας. Δεν ήθελα να μπω σε τόσο μεγάλη ευθύνη. Δεν μπορώ. Μία φορά χρειάστηκε να διακόψω μία κύηση. Δεν το μετάνιωσα. Ήταν αυτή η απόφασή μου αλλά ήταν μια άσχημη στιγμή. Ήμουν 22 ετών».

Διαβάστε ακόμα:

 Ντόρα Μπακογιάννη: 34 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη – Το μήνυμά της

 Σταματίνα Τσιμτσιλή για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Θέλω να πιστεύω ότι υπήρξε κακή συνεννόηση και ότι δεν έγινε συνειδητά»

 Ελεονώρα Μελέτη: «Οδηγούσα και σκεφτόμουν πώς θα πασάρω αυτό το θέμα»

Keywords
Τυχαία Θέματα