Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ραγίζει» καρδιές η νέα ανάρτηση για τον θάνατο της μητέρας του – «Ήσουν σπουδαία μάνα και άνθρωπος»

Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος, καθώς μία μέρα μετά τον γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση «έφυγε» από τη ζωή η πολυαγαπημένη του μητέρα.

Ο ίδιος έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος δημοσίευσε στα stories του μία φωτογραφία με τη μαμά του και έγραψε: «Μάνα μου, όπως τόσα χρόνια έτσι και φέτος πάλεψες κυριολεκτικά με το θάνατο άλλους εννέα μήνες. Μόνο εσύ ξέρεις πώς έφτασες ως εδώ. Αφού μας ευχήθηκες και

είδες ότι έγινε ο γάμος μας τότε ηρέμησες. Σήμερα μου είπανε πως έφυγες, δεν έφυγες γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου. Καλό παράδεισο, μάνα μου».

Η νέα ανάρτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου για την απώλεια της μαμάς του

Λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση της δυσάρεστης είδησης, ο ίδιος δημοσίευσε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια νέα φωτογραφία με τη μαμά του αλλά και τη σύζυγό του, ενώ τη συνόδευσε με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Angelopoulos (@official_danos_ga)

«Ήσουν σπουδαία Μάνα και Άνθρωπος. Η αντίσταση σου ,η επιμονή σου και η αξιοπρέπειά σου με δίδαξε .Καλό παράδεισο. Σε ευχαριστώ», έγραψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Γρηγόρης Πετράκος: Ξεκαθαρίζει για την ανάρτηση που έκανε για τον Στέφανο Κασσελάκη και μετά «εξαφανίστηκε»

Αλμπέρτο Μποτία: Μιλά πρώτη φορά για τον γιο του -«Η πατρότητα με έκανε να δω τη ζωή με διαφορετικά μάτια»

Eurovision 2024: Ανακοινώθηκε ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο

Keywords
Τυχαία Θέματα