Μίνα Αδαμάκη: Όσα είχε πει στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη -«Δεν αισθάνομαι καμία έλλειψη»

Τη μάχη για τη ζωή της έχασε σε ηλικία 78 ετών η Μίνα Αδαμάνη, η οποία τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Η Μίνα Αδαμάκη είχε γεννηθεί στο Βόλο και ήταν απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν, ενώ σε νεανική ηλικία σπούδασε στο Λονδίνο κουκλοθέατρο και παντομίμα.

Είχε ιδρύσει τον θίασο «Θεατρική Συντεχνία» και υπήρξε ιδρυτικό μέλος της «Ελεύθερης Σκηνής». Εμβληματικός

παραμένει ο ρόλος της Ειρήνης στις «Τρεις Χάριτες», δίπλα στη Νένα Μεντή και την Άννα Παναγιωτοπούλου.

Η τελευταία τηλεοπτική συνέυξη της Μίνας Αδαμάκη

Έναν περίπου χρόνο νωρίτερα, η Μίνα Αδαμάκη είχε παραχωρήσει μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», όπου είχε αναφερθεί -μεταξύ άλλων- sτο κίνημα #MeToo, στα παιδικά και εφηβικά της χρόνια, στην καριέρα της στην τηλεόραση αλλά και στο κομματί της οικογένειας.

Για το κομμάτι της οικογένειας και το γεγονός πως δεν παντρεύτηκε και δεν έκανε παιδί, η Μίνα Αδαμάκη είχε αναφέρει πως «αυτά τα πράγματα ή σου πάνε ή δεν σου πάνε. Και εμένα δεν μου πάνε. Δεν μου πήγαν ποτέ και για αυτό δεν αισθάνομαι καμία έλλειψη. Το παιδί είναι full time job και δεν μπορείς να πεις ότι σήμερα θα δώσεις αυτό και αύριο θα δώσεις λίγο λιγότερο. Αυτό συνεπάγεται ότι θα είσαι απολύτως δοσμένος σε αυτό το πλάσμα για να μπορέσει να μεγαλώσει σωστά και επίσης δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο».

«Η ιστορία με τον Πέτρο Φιλιππίδη και το metoo με κλώνισε πολύ. Δεν θα ήθελα να την συζητήσω. Τα δέχομαι ότι υπάρχουν τόσο όσο αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να τα αξιολογήσω κιόλας και είναι πολύ δύσκολο», είχε τονίσει επίσης.

Τέλος, η σπουδαία ηθοποιός είχε εξομολογηθεί πως οι γονείς της δεν ήταν υπέρ στο να γίνει ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμα:

Πέθανε η Μίνα Αδαμάκη

Κώστας Φραγκολιάς για Σπυροπούλου-Πετρογιάννη: «Η Κωνσταντίνα έλυνε κι έδενε τότε στον Alpha -Συγκλίνω λίγο προς τη Φωτεινή»

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Εγώ δεν είμαι παρουσιαστής, απλά κάθομαι εδώ» – Η αντίδραση της Μενεγάκη 

Keywords
Τυχαία Θέματα