«Έκλεισε την πόρτα και άνοιξε το φερμουάρ του παντελονιού του -Έπαθα σοκ και με έλουσε κρύος ιδρώτας»

Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της σε πολύ επιτυχημένες  θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές και τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο λόγος για την Μάγδα Τσαγγάνη, η οποία παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου.

Ανάμεσα σε άλλα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, εξέφρασε την άποψή της για την επιστροφή του «50-50» στην τηλεόραση, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην

σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε στο παρελθόν από συνάδελφό της.

Όσα δήλωσε η Μάγδα Τσαγγάνη στη συνέντευξή της

Πώς σας φαίνεται που επέστρεψε το «50-50», στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Πέτρος Φιλιππίδης;

Εγώ τον Φιλιππίδη δεν τον ξέρω, να είναι καλά ο άνθρωπος, δεν έχω δουλέψει μαζί του, αλλά έχω ακούσει διάφορα. Χαίρομαι για τους άλλους ηθοποιούς που θα παίρνουν τα ποσοστά τους από τον Διόνυσο.

Αν σας έλεγε ο Πέτρος Φιλιππίδης να συνεργαστείτε τώρα μαζί του, θα το κάνατε;

Δεν ξέρω. Αν και είναι μερικοί ηθοποιοί, όχι μόνο ο Φιλιππίδης που είναι λίγο ρατσιστές. Διαλέγουν συγκεκριμένους. Δεν νομίζω να μου ζητούσε ποτέ.

Εσείς έχετε βιώσει σεξουαλική παρενόχληση;

Ένας ζεν πρεμιέ της εποχής, ενώ ήμασταν σε περιοδεία και είχαμε πάει στα καμαρίνια και μου είπε: «Σε παρακαλώ, Μάγδα, μπορείς να μου τακτοποιήσεις τα πουκάμισά μου;». Τότε έκλεισε την πόρτα στο καμαρίνι, άνοιξε το φερμουάρ του παντελονιού του και μου έκανε άσεμνες επιδείξεις. Έπαθα σοκ και με έλουσε κρύος ιδρώτας. Φοβήθηκα μην μου ορμήσει. Παρόλα αυτά διατήρησα την ψυχραιμία μου «Σας παρακαλώ… αυτά που κοροϊδεύω… δεν τα κάνω… αφήστε με να φύγω». Ευτυχώς παραμέρισε, με κοίταξε υποτιμητικά, εγώ άνοιξα την πόρτα κι έφυγα.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Οικονομόπουλος: Απαντά πρώτη φορά για τον έντονο εκνευρισμό που του προκάλεσε θαμώνας

Alessandra Ambrosio: Χώρισε από τον σύντροφό της μετά από δύο χρόνια σχέσης

Μάρκος Σεφερλής -Έλενα Τσαβαλιά: Full in love ο 19χρονος γιος τους, Χάρης -Η φωτογραφία με τη σύντροφό του

Keywords
Τυχαία Θέματα