Βόλος: Σε απόγνωση κάτοικος με την κακοκαιρία Daniel -«Το παιδί μου είναι εγκλωβισμένο έξω»

Τις τελευταίες ώρες η κακοκαιρία «Daniel» έχει προκαλέσει σοβαρές ζημιές στην κεντρική Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή, οι κάτοικοι στον Βόλο δε μπορούν να ανοίξουν ούτε τις πόρτες των σπιτιών τους, καθώς η περιοχή έχει σφυροκοπηθεί από μπουρίνι και τα νερά στους δρόμους ξεχειλίζουν.

Στον αέρα της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega» βγήκε νωρίτερα σε τηλεφωνική σύνδεση μια ταραγμένη κάτοικος του Βόλου, η οποία ξέσπασε και αποκάλυψε ότι ο γιος της είναι εγκλωβισμένος.

Όσα είπε η κάτοικος του Βόλου στο Mega

«Είμαστε σε μία κατάσταση

που βγάζουμε το νερό με τους κουβάδες από το σπίτι. Το παιδί μου είναι εγκλωβισμένο έξω, το νερό είναι πάνω από ένα μέτρο και είμαστε σε κεντρικότατη συνοικία κάτω από τα ΚΤΕΛ.

Σε μία απόγνωση από τις 6 το πρωί. Δεν σηκώνει το τηλέφωνο κανείς! Ζητάμε βοήθεια! Σε αυτήν τη χώρα πρέπει να καιγόμαστε ή να πνιγόμαστε; Πού είναι κάποιος; Είμαι σε απελπιστική θέση. Είμαι άνεργη. Πώς θα γίνουν όλα αυτά;

Το παιδί μου είναι στον δρόμο και δεν μπορώ να ανοίξω την πόρτα να μπει γιατί υπάρχει παντού νερό. Όλη η συνοικία είναι πλημμυρισμένη και φωνάζουμε από τα παράθυρα. Συγγνώμη για την ταραχή μου, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω κάπως διαφορετικά», είπε στον αέρα του Mega η αγανακτισμένη κάτοικος του Βόλου.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Pexels

Διαβάστε ακόμα:

Η Παραλία: Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Πάντα τα αγόρια που μου άρεσαν ήταν μεγαλύτερα από μένα»

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ο πρώτος Έλληνας καλλιτέχνης στο θρυλικό «Barclays Center» της Νέας Υόρκης!

Keywords
Τυχαία Θέματα