Ελευθερία Ελευθερίου: Αποκαλύπτει τις τρεις λέξεις που είπε στον Στάθη Σχίζα για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Η Ελευθερία Ελευθερίου αποχώρησε πριν από κάποιες ημέρες από το «Survivor All Star» και πλέον έχει γυρίσει πίσω στην Ελλάδα. Η τραγουδίστρια έμεινε λίγο καιρό στο παιχνίδι, μιας και δεν μπήκε από την αρχή όπως οι περισσότεροι παίκτες.

Μετά την αποχώρησή της από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, η Ελευθερία Ελευθερίου

έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μέσω Skype στο «Πρωινό μας» και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε τόσο στους συμπαίκτες της όσο και στη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο.

«Δεν με άφησαν σε ησυχία, ψηφιζόμουν από την πρώτη μέρα που μπήκα στο παιχνίδι, για λόγους που δεν κατάλαβα. Ένιωθα πολύ καλά. Θα ήθελα να μου επιτρέψεις να μην αναφερθώ καθόλου στη σχέση μου με τον Μάριο. Σε καμιά περίπτωση δεν θα ήθελα να προβληθεί όλο αυτό αλλά ήταν αναπόφευκτο.

Είχα πει στον Μάριο ότι είναι η ντροπή της Κύπρου; Δεν ξέρω ποια γυναίκα στη θέση μου δεν θα αντιδρούσε με έναν τέτοιο τρόπο. Δεν θυμάμαι καν τι είχα πει. Το ότι έχω φτάσει στο σημείο μετά από δυο μήνες να γελάω με αυτό, είμαι σε καλό δρόμο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σήμερα 21/4, η Ελευθερία Ελευθερίου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι», όπου μίλησε για την εμπειρία της στον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και σχολίασε τις εξελίξεις που συμβαίνουν σε αυτό. Παράλληλα, αποκάλυψε στον Νίκο Μουτσινά τις τρεις λέξεις που είπε στον Στάθη Σχίζα για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, που επηρέασαν στην απόφασή του να αποχωρήσει οικειοθελώς από το «Survivor All Star».

«Τι είπα στον Στάθη; Λοιπόν, θα πω ακριβώς αυτό! Είπα στον Στάθη “Δεν έχεις χαιρετίσματα”. Έχω τηλεδικαστεί για αυτό το πράγμα χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος. Είμαστε σε ένα παιχνίδι στρατηγικής, ο Μαρτίκας χρησιμοποίησε και πέρασε στον κόσμο ότι εγώ ευθυνόμουν για την αποχώρηση του Στάθη», αποκάλυψε.

Διαβάστε ακόμα:

Αντιγόνη Ψυχράμη: «Πέθανε ο πατέρας μου και το βράδυ πήγα κι έπαιξα στο θέατρο»

Open Weekend: Εκτός αέρα η εκπομπή της Ελένης Τσολάκη αυτό το Σάββατο -Τι συνέβη;

Λευτέρης Γιοβανίδης: Παντρεύτηκε με τη σύντροφό του, Ξένια Κολαΐτη στη Σύμη -Φωτογραφίες!

Keywords
Τυχαία Θέματα