Ελευθερία Ελευθερίου για Μάριο Πρίαμο: «Λειτουργεί διπλωματικά, δεν βλέπει τίποτα συναισθηματικά»

Η Ελευθερία Ελευθερίου φιλοξενήθηκε στο «Πρωινό μας» και σχολίασε τις εξελίξεις στο «Survivor All Star», ενώ αναφέρθηκε και σε όλα όσα έγιναν, όταν εκείνη βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο.

Σχετικά με τη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο και τις εντάσεις ανάμεσά τους, η τραγουδίστρια τοποθετήθηκε, αποκαλύπτοντας αν τον έχει συγχωρέσει.

«Με τον Μάριο δεν κρύψαμε ποτέ τις συναντήσεις μας. Θέλαμε να περάσουμε χρόνο μαζί, να μιλήσουμε για

πράγματα που τηλεοπτικά δεν θέλαμε να τα πούμε. Είναι απόλυτα λογικό. Αυτά που είχαμε να λύσουμε μεταξύ μας για τα προσωπικά μας δεν τα κάναμε τηλεοπτικά», είπε αρχικά η Ελευθερία Ελευθερίου.

Όσον αφορά στο αν τον έχει συγχωρέσει, η ίδια ήταν ξεκάθαρη: «Με τον Μάριο πέρασα κάποιες στιγμές. Δεν υπήρχε ερωτική σχέση με τον Μάριο. Ο Νίκος το λέει ωμά. Με τον Νίκο με πείραξε ότι βγήκε και είπε κάτι που ήξερε ότι δεν θέλαμε. Τον έχω συγχωρέσει τον Μάριο αλλά μέχρι εκεί.

Το λέω αυτό γιατί αυτό που είχαμε ήταν πολύ φρέσκο. Με πλήγωσε πολύ ο τρόπος που έγινε αλλά δεν μπορώ να ακυρώσω έναν άνθρωπο από τη ζωή μου που ξέρω τόσα χρόνια».

Ακόμα, η Ελευθερία Ελευθερίου υποστήριξε πως ο Μάριος Πρίαμος είναι πολύ διπλωμάτης μέσα στο παιχνίδι, γεγονός που δεν της αρέσει: «Ο Μάριος λειτουργεί με έναν ατομικό και διπλωματικό τρόπο, το οποίο εμένα δεν με εξυπηρετεί. Δεν βλέπει τίποτα συναισθηματικά. Δεν μου κάνει αυτό. Ο Μάριος πρέπει να συνέλθει λίγο αγωνιστικά».

Διαβάστε ακόμα:

 Κατερίνα Καινούργιου: Αγκαλιά με τη Μαριλού Κόζαρη στο bachelorette – «Μαζί σε όλα, με το καλό αγάπη μου»

 Διονύσης Σαββόπουλος: Τα νεότερα της κατάστασης της υγείας του

 Απόστολος Ρουβάς: Θα γίνει μπαμπάς; Η κίνηση που πυροδότησε τις φήμες

Keywords
Τυχαία Θέματα