Ελευθέριος Βενιζέλος: Συνοδεία F-16 επέστρεψε αεροπλάνο με ύποπτο επιβάτη

Λήξη συναγερμού που σήμανε το απόγευμα της Πέμπτης στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ ενημέρωσαν τις ελληνικές αρχές για δύο πτήσεις της Emirates στις οποίες, φέρεται να επέβαινε ύποπτος άνδρας αραβικής καταγωγής.

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα η μεγάλη κινητοποίηση έλαβε τέλος, καθώς δεν εντοπίστηκε τελικά στην πτήση ΕΚ209 της Emirates κάποιο ύποπτο άτομο που να σχετίζεται

με τρομοκρατία.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

“Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριακών στοιχείων, σχετικά με ύπαρξη ύποπτου ατόμου σε μία από τις δύο πτήσεις γνωστής εταιρείας που αναχωρούσαν απογευματινές ώρες σήμερα (10-11-2022), από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», δόθηκε η εντολή για την επιστροφή της μίας πτήσης και την μη αναχώρηση της έτερης, μετά από απόφαση της Επιτροπής Ασφάλειας Αερολιμένα.

Ακολούθως, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στο σύνολο των επιβατών, καθώς και στα αεροσκάφη από υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, χωρίς να εντοπιστεί το άτομο το οποίο αφορούσε η πληροφορία ή οτιδήποτε άλλο ύποπτο.”

Οι πτήσεις που μπήκαν νωρίτερα σε “κόκκινο συναγερμό” ήταν δύο, από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών με προορισμό, η μία το Ντουμπάι και η άλλη τη Νέα Υόρκη, καθώς ο σε μία εξ αυτών φέρεται να βρισκόταν ο ύποπτος για τρομοκρατία.

Οι επιβάτες ενώ ήταν στο αεροσκάφος της πρώτης πτήσης και ετοιμάζονταν για την απογείωση ειδοποιήθηκαν ότι η διαδικασία σταματά και πρέπει να αποβιβαστούν παίρνοντας μαζί τους και τα προσωπικά τους αντικείμενα.

Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε σχετικά βίντεο στο ant1news.gr

Διαβάστε ακόμα:

Μαντώ Γαστεράτου: «Όταν είμαι άβαφη αρκετές φορές έχω αισθανθεί ένα τρίμπαζο»

Mente Fuerte: Έκανε τατουάζ τον Mad Clip έναν χρόνο μετά τον θάνατό του

Άκης Τσοχατζόπουλος: Φωτογραφίες από το λεηλατημένο σπίτι του στην Ακρόπολη -Έχουν χαθεί αντικείμενα αξίας

Keywords
Τυχαία Θέματα