Έλενα Χριστοπούλου για Νίκο Μουτσινά: «Μίλησε με πολύ χιούμορ για την παθογένεια της οικογένειάς του»

Ο Νίκος Μουτσινάς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησε για όλα, ανάμεσα στα οποία και το θέμα της πατρότητας. Ο παρουσιαστής εξομολογήθηκε ότι έχει προσπαθήσει πολλές φορές να γίνει πατέρας, όμως οι απόπειρές του έχουν πέσει στο κενό.

Το «Πρωινό μας» πρόβαλε κάποια αποσπάσματα από τη συνέντευξη του παρουσιαστή του «Καλό Μεσημεράκι», με την Έλενα Χριστοπούλου να σχολιάζει όσα είπε ο Νίκος Μουτσινάς για την οικογένειά του αλλά και την επιθυμία του να αποκτήσει το δικό του παιδί.

«Για μένα όλη αυτή η

κουβέντα με τον κύριο Χατζηνικολάου και τον Νίκο Μουτσινά ήταν η ωδή στην παθογένεια της ελληνικής οικογένειας. Το πώς μίλησε για τους γονείς του, για τη σχέση με τη μητέρα του, το ότι ήταν η γυναίκα της ζωής του και ο Νίκος ο άντρας της ζωής της», είπε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου.

Και συνέχισε, αναφέροντας πως τη βοήθησε η εξομολογήθηκε του παρουσιαστή ενώ προέτρεψε όσους δεν την είδαν να το κάνουν: «Κατάλαβα πάρα πολλά πράγματα και με βοήθησε πάρα πολύ αυτή η συνέντευξη. Νομίζω ότι θα βοηθήσει και πολύ κόσμο, αν την δουν κάποια στιγμή. Μίλησε με πολύ χιούμορ για την παθογένεια της οικογένειάς του, πώς τα ξεπέρασε και πώς βγήκε από αυτό αλώβητος»

Τέλος, η Έλενα Χριστοπούλου τόνισε πως το κομμάτι της δημοσιότητας επηρέασε αρνητικά τον Νίκο Μουτσινά για να υιοθετήσει ένα παιδί: «Δε βοήθησε η δημοσιότητα σε αυτό απ’ ό,τι καταλάβαμε. Ένας άνδρας μόνος του δεν μπορεί να έχει παιδί. Ευτυχώς, υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για έναν άντρα ή μία γυναίκα που είναι μόνοι τους να κάνουν παιδιά, αν το ψάξουν λίγο καλύτερα και παραπάνω. Ήταν τροχοπέδη για τη διαδικασία».

Διαβάστε ακόμα:

 Χρήστος Μάστορας – Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Τα πλάνα από κοινή εμφάνισή τους στο κέντρο της Αθήνας

 Chris Σταμούλης: «Ο Ηλίας Γκότσης και ο Ηλίας Μπόγδανος κινούν τα νήματα της κλίκας τους και της μπλε ομάδας»

 Ζενεβιέβ Μαζαρί: Θα είναι η παρουσιάστρια του «First Date» στο Star!

Keywords
Τυχαία Θέματα