Μίλτος Τεντόγλου: Σε πλειστηριασμό τα «λάθος» παπούτσια του για τα παιδιά της Τουρκίας -«Ήταν απαράδεκτο αυτό που έγινε»

Μετά τον ντόρο που προκλήθηκε με την ακύρωση του άλματός του στα 8.40μ. λόγω των παπουτσιών του, αλλά και το νέο του ρεκόρ στα 8.41μ., ο Μίλτος Τεντόγλου επέστρεψε στην Ελλάδα.

Οι τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών τον περίμεναν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με τον ίδιο να κάνει δηλώσεις και να σχολιάζει τα όσα έγιναν.

«Ήταν απαράδεκτο αυτό που έγινε. Ήταν προσβολή για εμένα και για όλους τους αθλητές. Πολλοί γνωστοί ξένοι αθλητές με υποστήριξαν αμέσως. Και οι Έλληνες εννοείται.

Γέλασα πολύ στο τέλος της ημέρας. Ήταν πολύ αστεία όλα αυτά που γράφανε. Δε το περίμενα και τους ευχαριστώ όλους.

Κατάλαβα αμέσως την αδικία και προσπάθησα να το εξηγήσω και σε εκείνους που ψαχνόντουσαν. Δεν ήξεραν τι τους γίνεται. Δεν ήξεραν ποιο παπούτσι είναι οκ και ποιο όχι. Τελικά είπαν ότι απαγορεύεται αυτό το καρφί. Το θεώρησα αδικία και γι’ αυτό ανέβασα αυτό το post και έγινε αυτός ο χαμός», είπε αρχικά στις δηλώσεις του που προβλήθηκαν στο «Πρωινό μας».

Όσο για το νέο άλμα που έκανε με τα «σωστά» παπούτσια, απάντησε: «Είμαι σε καλή κατάσταση. Μπορώ να κάνω 8.40 όποτε θέλω όπως είπα, και παραπάνω μπορώ. Σταμάτησα απλά τον αγώνα μου στο 8.41 γιατί ήταν ότι έπρεπε. Ήταν ένα εκατοστό πάνω, ήταν ειρωνικό. Ο κόσμος θύμωσε και καλά έκανε. Πέρασε όμως τώρα. Ελπίζω να μην το πάθει κάποιος άλλος αθλητής».

Παράλληλα, ο προπονητής του Μίλτου Τεντόγλου αποκάλυψε ότι τα παπούτσια που θεωρήθηκαν «λάθος» και ακύρωσαν το αρχικό άλμα του, θα βγουν σε πλειστηριασμό και τα έσοδα θα δοθούν στα παιδιά της Τουρκίας.

«Τα παπούτσια αυτά θα τα δώσουμε για πλειστηριασμό να τα πάρουμε τα λεφτά και να τα δώσουμε στα παιδιά της Τουρκίας», είπε.

Διαβάστε ακόμα:

Αλέξης Κούγιας: Mετά τη φράση «κλαρινογαμπρός», αποκάλεσε τον Μάνο Δασκαλάκη «μόσχο σιτευτό»

Χρήστος Δάντης: Αποκάλυψε πότε επιστρέφει στις επαγγελματικές υποχρεώσεις του μετά το ατύχημα

Mega Καλημέρα: Αποχώρησε συνεργάτιδα της Ελεονώρας Μελέτη -«Στεναχωριέμαι»

Keywords
Τυχαία Θέματα