Έλενα Χριστοπούλου: «Βρίσκομαι στην εμμηνόπαυση και είμαι καλύτερα από ποτέ»

H Ελένη Ράντου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» το απόγευμα της Τρίτης 29/11 και μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με την υγεία της, τα οποία λύθηκαν όταν μπήκε στην εμμηνόπαυση. Το εν λόγω απόσπασμα προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης 30/11 στο «Πρωινό μας».

«Είχα σωματικές ενοχλήσεις, υπήρχαν πόνοι κατά τη διάρκεια του κύκλου.

Είχα χρόνιες ημικρανίες, που κανένας δεν μπορούσε να βρει – και δεν μπορούσα να δω για τρεις μέρες φως. Νιώθω πιο γυναίκα τώρα. Δεν ήξερα ότι οι ημικρανίες μπορεί να είναι ορμονικές, έφτανα στο σημείο να παίρνω βαριά χάπια», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός.

Μετά το τέλος του βίντεο, η Έλενα Χριστοπούλου τοποθετήθηκε επί του θέματος, αναφέροντας πως ανήκει στην ίδια κατηγορία με την Ελένη Ράντου και νιώθει καλύτερα από ποτέ. «Είμαι σε αυτή την κατηγορία. Επειδή πάντα οι γυναίκες είχαμε το ταμπού ότι με την εμμηνόπαυση σταματάει η θηλυκότητα και η γυναικεία φύση να λειτουργεί. Τύπου ότι τώρα μεγάλωσες. Είναι μεγάλος μύθος.

Συμφωνώ απόλυτα με την Ελένη Ράντου, τα ίδια πράγματα ζω και την καταλαβαίνω. Δε σταματάει τίποτα ό,τι υπάρχει σε θηλυκό επίπεδο. Εγώ είμαι καλύτερα από ποτέ. Μου κάνει φοβερή εντύπωση η άνεση που τελικά δεν περιμένεις να μιλήσουν έτσι, η Ελένη Ράντου είπε πολλές λεπτομέρειες. Ήταν κάποτε ντροπή και παραμένει για πολλές γυναίκες να λες ότι είσαι σε εμμηνόπαυση. Ας ξεκολλήσουμε καλύτερα», ανέφερε η Έλενα Χριστοπούλου.

Διαβάστε ακόμα:

 Δήμητρα Κατσαφάδου: Η αποκάλυψη για το τεράστιο ποσό που έχει δωρίσει στην «Κιβωτό του Κόσμου»

 Γενέθλια για τον Άγγελο Λάτσιο: Οι ευχές και το «σ’αγαπώ» της Γαίας Μερκούρη

 Τατιάνα Στεφανίδου: Οι νέες φωτογραφίες από το ταξίδι της στο Λονδίνο

Keywords
Τυχαία Θέματα