Έλενα Γαλύφα: «Έκανα δοκιμαστικό για το “Shopping Star”»

Η Έλενα Γαλύφα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι yes» και ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για το «Shopping Star», την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία τελικά αναλαμβάνει την παρουσίασή του, το «My Style Rocks» αλλά και τις φήμες που θέλουν τη Σοφία Χατζηπαντελή να κάθεται την καρέκλα του τρίτου κριτή.

«Όταν θέλεις πολύ να κάνεις αυτό που κάνεις, έχεις το μυαλό σου εκεί, έχεις και πάθος, νομίζω τα καταφέρνεις μια χαρά. Νομίζω ότι θα τα πάει εξαιρετικά», ανέφερε αρχικά η Έλενα Γαλύφα σχετικά

με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την παρουσίαση του «Shopping Star».

Στη συνέχεια, η ίδια αποκάλυψε πως πέρασε από δοκιμαστικό για το συγκεκριμένο project, ωστόσο δεν επιλέχθηκε από τους αρμόδιους. Παράλληλα, παραδέχτηκε πως δεν επρόκειτο για μια δουλειά που είχε στο μυαλό της, όμως πήγε κανονικά για το δοκιμαστικό.

«Πέρασα από δοκιμαστικό για την παρουσίαση του “Shopping Star”. Δεν το είχα καθόλου στο μυαλό μου. Όταν με πήραν τηλέφωνο, είπα ότι… Δεν είναι κακό να κάνεις δοκιμαστικό, είναι υπέροχο project, έχει να κάνει με γυναίκες, οπότε οποιαδήποτε κοπέλα επιλεγόταν γι’ αυτή τη θέση, θα έδινε τον χαρακτήρα της και θα κούμπωνε με το project», είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, η Έλενα Γαλύφα ρωτήθηκε για τις φήμες που θέλουν τη Σοφία Χατζηπαντελή να αναλαμβάνει τη μεσαία θέση στην επιτροπή του «My Style Rocks» μετά την αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Όσον αφορά στην ίδια, θα πήγαινε με χαρά στην εν λόγω θέση.

«Μακάρι να την πάρει η Σοφία! Εγώ την αγαπώ πολύ και μου αρέσει γιατί δεν έχει κανόνες και αυτό λείπει λίγο… Δεν τη νοιάζει το κατεστημένο, δεν είναι σε κουτάκια περιορισμένη, όπως μπορεί να είναι άλλος κόσμος. Είναι ωραίο αυτό το αυθόρμητο», δήλωσε η Έλενα Γαλύφα.

Διαβάστε ακόμα:

 Ηλίας Μαμαλάκης: Το νέο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

 Αλέξανδρος Τζόρβας: Μάζεψε σκουπίδια από τη θάλασσα μαζί με τα παιδιά του

 Χριστίνα Παππά: Η σέλφι με τη μητέρα της, μετά την περιπέτεια της υγείας της

Keywords
Τυχαία Θέματα