Έλενα Τοπαλίδου: Συγκλονίζει η σύζυγος του Νίκου Κουρή -«Έχασα το παιδί στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης»

Ο Νίκος Κουρής είναι εδώ και αρκετά χρόνια παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό και χορεύτρια Έλενα Τοπαλίδου, με την οποία έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Πέτρο, τον οποίο υπεραγαπούν και στέκονται πάντα σαν βράχοι στο πλευρό του.

Γενικότερα, το ζευγάρι έχει επιλέξει να μην κάνει πολύ συχνά δημόσιες εμφανίσεις αλλά και να μη μιλάει ανοιχτά για τα προσωπικά του, καθώς θέλει να κρατάει την προσωπική ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά, η Έλενα Τοπαλίδου παραχώρησε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega

Καλημέρα» και στην δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη, όπου -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στο γεγονός πως έχασε ένα μωράκι στον πέπτο μήνα της εγκυμοσύνης αλλά και στην απώλεια του πατέρα της. Παράλληλα, μίλησε και για τον σύζυγό της και στο πως της φαίνεται σε ρόλο παρουσιαστή.

Όσα είπε η Έλενα Τοπαλίδου σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση

«Τα πρωινά ξυπνάω και κάνω μπαλέτο και γυμναστική στο σαλόνι και στην κουζίνα. Κάνω μία ώρα μπαλέτο. Ο Νίκος Κουρής είχε ζητήσει βοήθεια για την παρουσίαση από τη Ζέτα Μακρυπούλια. Ως παρουσιαστής το κάνει πολύ ωραία ο Νίκος, τσαχπίνικα. Ο Νίκος Κουρής μου είχε δώσει ένα δαχτυλίδι κάποια στιγμή, αλλά δεν παντρευτήκαμε», ανέφερε αρχικά η Έλενα Τοπαλίδου.

Για τις δύο μεγάλες απώλειες που της στοίχισαν, εξομολογήθηκε στη συνέχεια: «Έχασα στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης το παιδί, ήταν μία κύηση που δεν πέτυχε. Ήταν έντονο γιατί ήταν και στα γενέθλια του γιου μας. Και οι δυο είμαστε με τον τρόπο μας πολύ δεμένοι με τον γιο μας. Περνάω ένα μεγάλο πένθος, γιατί έχασα τον μπαμπά μου, κολυμπώντας, κάναμε καύση, τον έχουμε στο σπίτι».

Διαβάστε ακόμα:

Γη της Ελιάς: Σοκ για τον Στάθη -Συλλαμβάνεται για φόνο

Ξεσπά η Ιφιγένεια Τζόλα: «Ψευδή, τραγικά δημοσιεύματα, δεν μπορώ να απολογούμαι συνέχεια»

Άννα Φόνσου: «Έλεγε για μένα διάφορα που δεν ήταν αλήθεια, τον πήρα τηλέφωνο και…»

Keywords
Τυχαία Θέματα