Έλενα Τσαγκρινού: «Όλο αυτό το διάστημα έγιναν πολλά, ήρθαν τα πάνω – κάτω»

Η Έλενα Τσαγκρινού έχει απασχολήσει τα μέσα το τελευταίο διάστημα με την προσωπική ζωή της.

Η γνωστή τραγουδίστρια δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της Dj Stephan, μετά τις φήμες που την ήθελαν να είναι έγκυος στο πρώτο παιδί της. Η Έλενα Τσαγκρινού δεν έχει κάνει καμία σχετική ανάρτηση, μιας και πρόκειται για πολύ λεπτό, προσωπικό και ιδιαίτερο θέμα, που αφορά μόνο στο ζευγάρι.

Το γεγονός που ήρθε να πυροδοτήσει τις φήμες περί εγκυμοσύνης ήταν η πρόσφατη ανακοίνωσή της πως ακυρώνει την καλοκαιρινή περιοδεία της. Η πρόταση γάμου έγινε

πριν από περίπου είκοσι μέρες σε ένα club, στο οποίο ο Dj Stephan έπαιζε μουσική και εκείνη διασκέδαζε μαζί την παρέα της.

Το βράδυ της Παρασκευής, η Έλενα Τσαγκρινού έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, εκφράζοντας τις σκέψεις της για όσα συμβαίνουν ειδικά στη ζωή της και γενικά στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα. Η τραγουδίστρια βρισκόταν στο πλευρό του αγαπημένου της και έτρωγαν vegan πίτσα.

«Γενικά όλο αυτό το διάστημα έχουν γίνει πάρα πολλά και όντως σιγά – σιγά ερχόμαστε στην πραγματικότητα, όμως η αλήθεια είναι ότι ήρθαν τα πάνω κάτω. Δεν πειράζει όμως, γιατί πραγματικά υπάρχουν άνθρωποι που περνάνε ακόμα χειρότερα. Και σέβομαι τη δύναμή τους», έγραψε η Έλενα Τσαγκρινού στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

Η Μάγισσα: Οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Φιλίνη: «Η δική μου ηλικία είναι το θέμα; Θα τρελαθούμε τελείως;»

Χάρης Χριστόπουλος -Ανίτα Μπραντ: Γενέθλια για τον μεγαλύτερο γιο τους -Οι φωτογραφίες από το πάρτι-υπερπαραγωγή

Keywords
Τυχαία Θέματα