Θλίψη για την Chiara Ferragni: «Θα είσαι για πάντα το πρώτο μου μωρό»

Μια πολύ δύσκολη ημέρα ξημέρωσε για την Chiara Ferragni, όπως γνωστοποίησε μέσω μιας ανάρτησης στα social media. Η διάσημη influnecer – που πρόσφατα επισκέφτηκε την Ελλάδα – έχασε τον πολυαγαπημένο σκύλο της και είναι συντετριμμένη.

Εδώ και 13 χρόνια οι δυο τους συμπορεύονταν, με την Chiara Ferragni να του έχει μεγάλη αδυναμία και να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της. Η ίδια, λοιπόν, έγραψε ένα πολύ συγκινητικό κείμενο

στο Instagram και αποχαιρέτησε βαθιά στενοχωρημένη το σκυλάκι της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni)

Η Chiara Ferragni αποχαιρετά τον αγαπημένο της σκύλο

«Όλα όσα ήθελα να σου πω στα είπα στο αυτί αυτές τις μέρες, αλλά τα ήξερες ήδη όλα. Σε αυτά τα δεκατρία χρόνια μαζί ήσουν το μωρό μου και ταυτόχρονα φίλη μου, πάντα έτοιμη να μου κάνεις παρέα και να με κάνεις να νιώσω αγάπη όταν το χρειαζόμουν περισσότερο.

Το μόνο που χρειαζόμουν ήταν να σε αγκαλιάσω και να μυρίσω το άρωμά σου για να νιώσω σαν στο σπίτι μου γιατί αυτό ακριβώς ήσουν πάντα: η οικογένειά μου. Και έκανες ακόμα περισσότερα, “δημιούργησες” αυτό που είναι η οικογένειά μας: ήσουν “το σκυλί της Chiara Ferragni” από εκείνο το τραγούδι που με σύστησε στον μπαμπά μου το 2016. Νομίζεις ότι αν δεν ήσουν η Matildona μου πόσο διαφορετική θα ήταν η ζωή μου;

Όταν επέλεξα εσένα, μικρό κοριτσάκι, ποτέ δεν πίστευα ότι θα συναντούσες τα παιδιά μου, και αντίθετα ήσουν υπέροχη και στον ρόλο της “μεγάλης αδελφής”: τους έδωσες την εμπειρία της άνευ όρων αγάπης προς ένα ζώο που γίνεται οικογένεια.

Χθες, αφού σε αποχαιρέτησα για τελευταία φορά, προσπάθησα να εξηγήσω στον Leo ότι είχες πάει στον παράδεισο και ότι πάντα θα μας προστάτευες από ένα μικρό σύννεφο εκεί ψηλά. Και με ρώτησε πώς μπορούμε να αναγνωρίσουμε το σύννεφο γιατί έτσι θα μπορούσαμε πάντα να σας χαιρετήσουμε κι εμείς.

Ελπίζω να σε έκανα να ζήσεις μια καλή ζωή και να σε έκανα να νιώθεις την αγάπη μου κάθε μέρα, γιατί πάντα ένιωθα τη δική σου. Θα μου λείψουν όλα από σένα Μάτι, θα σε χαιρετώ κάθε μέρα σε αυτό το συννεφάκι.
Θα είσαι για πάντα το πρώτο μου μωρό», έγραψε η Chiara Ferragni στην ανάρτησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni)

Διαβάστε ακόμα:

Η Μάγισσα: Οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Φιλίνη: «Η δική μου ηλικία είναι το θέμα; Θα τρελαθούμε τελείως;»

Χάρης Χριστόπουλος -Ανίτα Μπραντ: Γενέθλια για τον μεγαλύτερο γιο τους -Οι φωτογραφίες από το πάρτι-υπερπαραγωγή

Keywords
Τυχαία Θέματα