Ελένη Ασημάκη: Όταν μιλούσε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας – «Έκανα μεταγγίσεις ανά 14 μέρες»

Η Ελένη Ασημάκη συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM. Το μοντέλο διεκδίκησε μια θέση μέσα στο σπίτι, ωστόσο δεν τα κατάφερε, καθώς αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της και ήταν αναγκαίο δύο φορές τον μήνα να πηγαίνει στο νοσοκομείο για μεταγγίσεις.

«Τα αιμοσφαίριά μου έχουν σχήμα δρεπανιού γι’ αυτό και λέγεται δρεπανοκυτταρική αναιμία.

Όταν, λοιπόν, περνάνε τα αιμοσφαίρια από τις αρτηρίες, λόγω σχήματος, βουλώνουν με αποτέλεσμα να μην περνάει οξυγόνο και έτσι δημιουργούνται οι κρίσεις της δρεπανοκυτταρικής που είναι αρκετά επώδυνες και πρέπει να μπεις στο νοσοκομείο. Κάνω μεταγγίσεις αίματος ανά 14 μέρες στο νοσοκομείο», είχε δηλώσει το 2019.

Φέτος, η Ελένη Ασημάκη – η οποία ακολούθησε το μονοπάτι του μόντελινγκ και κατάφερε να συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα – βρίσκεται στο πλευρό του Ηλία Βρεττού στην εκπομπή «Το πιο μεγάλο παζάρι». Η ίδια είναι ενθουσιασμένη με το νέο επαγγελματικό βήμα της!

Η Ελένη Ασημάκη αποκαλύπτει την κατάσταση της υγείας της σήμερα

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης τη συνάντησε στα παρασκήνια του παιχνιδιού και εκείνη μίλησε για την κατάσταση της υγείας της σήμερα, η οποία έχει βελτιωθεί αισθητά.

«Όλα είναι τέλεια! Πλέον το ρυθμίζω. Παίρνω και ένα χάπι την ημέρα και δε χρειάζεται να πηγαίνω για μετάγγιση. Πηγαίνω για ένα τσεκ απ κάθε δύο μήνες. Τρώω κανονικά, έχω το πρόγραμμά μου, πηγαίνω τα ταξίδια μου, τα κάνω όλα, οπότε είμαι πολύ καλά», ήταν τα λόγια της Ελένης Ασημάκη.

Διαβάστε ακόμα:

 Γιάννης Πουλόπουλος: «Στα 31 μου ανακάλυψα τον σεξουαλικό προσανατολισμό μου, είχα σχέσεις με γυναίκες πριν»

 Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η στιγμή που μαθαίνει για τον θάνατο της μαμάς του Αγγελόπουλου -«Δεν υπάρχουν λόγια»

 Ευγενία Σαμαρά: «Έχω βγάλει ανθρώπους από τη ζωή μου γιατί δε συμβαδίζαμε μαζί»

Keywords
Τυχαία Θέματα