Κατερίνα Παπουτσάκη: Αυτό είναι το καινούργιο και πρωτότυπο τατουάζ της!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ανακάλυψε τον κόσμο των τατουάζ και έχει ενθουσιαστεί, αφού τόλμησε να κάνει τα πρώτα «σημαδάκια» στο δέρμα της, τα οποία ήταν αφιερωμένα στα παιδιά της.

Η γνωστή ηθοποιός τον Απρίλιο του 2022 επισκέφτηκε μία tattoo artist και «χτύπησε» στα πλευρά της τις ημερομηνίες γέννησης των δύο γιων της με μία φάτσα που χαμογελάει αλλά και έναν ήλιο πάνω από τον ώμο της.

Πρόκειται

για μικρά και διακριτικά τατουάζ, τα οποία μπορεί να δει κάποιος στην παραλία, αφού βρίσκονται σε σημεία που συνήθως καλύπτονται από ρούχα. Παράλληλα, έχει ένα κοχύλι στο εσωτερικό του ποδιού της, όπως μαρτύρησαν οι καλοκαιρινές αναρτήσεις της με μαγιό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Papoutsaki (@katerina_papoutsaki)

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, λοιπόν, μετά τη δυναμική αρχή που έκανε, αποφάσισε να συνεχίσει και έτσι από χθες έχει ένα καινούργιο τατουάζ στο σώμα της. Ειδικότερα, η ηθοποιός επισκέφτηκε μαζί με μία φίλη της τη γυναίκα που τους σχεδίασε τα τατουάζ, τα οποία – όπως θα δείτε – είναι ίδια.

Αναμφίβολα, είναι μια συγκινητική και συμβολική κίνηση. Η Κατερίνα Παπουτσάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της το αποτέλεσμα, μη κρύβοντας τη χαρά της! Το νέο τατουάζ της βρίσκεται στο εσωτερικό του χεριού και περιλαμβάνει ένα διαστημόπλοιο με αστεράκια, ενώ λίγο παρακάτω υπάρχουν δύο κόκκινες καρδιές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Papoutsaki (@katerina_papoutsaki)

«Του δε μουν εντ μπακ. @lida_kap που θα πάει αυτή η τρέλα? Πες μου που??? Σε λατρεύω», έγραψε η Κατερίνα Παπουτσάκη στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Γιάννης Πουλόπουλος: «Στα 31 μου ανακάλυψα τον σεξουαλικό προσανατολισμό μου, είχα σχέσεις με γυναίκες πριν»

 Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η στιγμή που μαθαίνει για τον θάνατο της μαμάς του Αγγελόπουλου -«Δεν υπάρχουν λόγια»

 Ευγενία Σαμαρά: «Έχω βγάλει ανθρώπους από τη ζωή μου γιατί δε συμβαδίζαμε μαζί»

Keywords
Τυχαία Θέματα