Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Διακοπές στις Μαλδίβες με την κόρη τους -Φωτογραφίες

Στις Μαλδίβες ταξίδεψαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου παρέα με την κόρη τους, Μελίτα!

Έναν περίπου μήνα πριν ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική σεζόν και πουν «καλημέρα» ξανά στους τηλεθεατές μέσα από την εκπομπή τους στο Star, οι τρεις τους αναχώρησαν την Κυριακή 31/7 για τις Μαλδίβες προκειμένου να περάσουν όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές, μακριά απ’ όλους και απ’ όλα.

Μάλιστα,

η Ελένη Χατζίδου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες από το πανέμορφο νησί, μέσα από τις οποίες μας δείχνουν πόσο όμορφα περνάνε οικογενειακώς.

«Καλό μήνα!!! Η πρώτη μέρα μέρα εδώ στο @kuramathiisland ήταν φανταστική! Σήμερα είμαστε έτοιμοι να ψάξουμε τον κρυμμένο θησαυρό στη λευκή άμμο, αυτή είναι άλλωστε και η αποστολή μας εδώ στις #maldives! (Μη σου πω την ιστορία που είπαμε στη Μελίτα).

Πρώτη φορά οικογενειακώς σ’ ένα τέτοιο μακρινό ταξίδι, αλλά να σου πω είναι μεγάλη υπόθεση να βρεις ανθρώπους που θα σε σε ξεαγχώσουν και θα τα ετοιμάσουν όλα για σένα! Επίσης το συγκεκριμένο νησί είναι kids friendly με πολλές δραστηριότητες για παιδάκια να ξέρεις», έγραψε η Ελένη Χατζίδου.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

View this post on Instagram

A post shared by Eleni Hatzidou Pavlou (@eleni.hatzidou)

View this post on Instagram

A post shared by Eleni Hatzidou Pavlou (@eleni.hatzidou)

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Σολωμού: Χορεύει ξέφρενα το νέο τραγούδι του Mente Fuerte

Έρωτας Φυγάς: Ο θάνατος που τσακίζει την οικογένεια Δεμερτζή

Κωνσταντίνος Αργυρός: Οι νέοι σταθμοί της περιοδείας του – Τι θα συμβεί με τη συναυλία στη Ρόδο;

Keywords
Τυχαία Θέματα