Μαρέβα Μητσοτάκη: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του γιου της, Κωνσταντίνου!

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα Τρίτη 1 Αυγούστου ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του, Μαρέβας. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης συμπληρώνει 25 χρόνια ζωής και οι γονείς του νιώθουν περήφανοι και ευτυχισμένοι!

Με αφορμή τα γενέθλιά του, η μητέρα του Κωνσταντίνου θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια. Συγκεκριμένα, η Μαρέβα Μητσοτάκη που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και δημοσιεύσει αρκετά συχνά διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της αλλά και thrrowback φωτογραφίες, δημοσίευσε στον

προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τον γιο της απ’ όταν εκείνος ήταν ακόμα μικρό παιδάκι.

«Χρόνια πολλά! Για πάντα το αγοράκι μου! Σ’αγαπώ πολύ πολύ», έγραψε στην ανάρτησή της η Μαρέβα Μητσοτάκη με αφορμή τα γενέθλια του γιου της.

View this post on Instagram

A post shared by Mareva Grabowski-Mitsotaki (@marevagrabowskimitsotaki)

Τον περασμένο Απρίλιο, η Μαρέβα Μητσοτάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» και -μεταξύ άλλων- προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για την οικογένειά της.

«Είναι δύσκολο να κρατήσεις την ισορροπία στην οικογένεια. Να μη φτάσουν τα παιδιά να νιώθουν πως θα τα βρουν εύκολα. Θεωρώ ότι αυτή είναι κυρίως υπόθεση της μητέρας. Να διδάξει στα παιδιά καλή συμπεριφορά. Ήμουν πάντα, λοιπόν, πολύ αυστηρή κυρίως σε ό,τι αφορά τη μόρφωσή τους.

Αντιλαμβάνομαι πως ανήκουν στα προνομιούχα παιδιά, με ευκαιρίες που ίσως δεν έχουν άλλοι συνομήλικοί τους. Κακά τα ψέματα. Αυτό είναι κάτι που το αναγνωρίζουν και γι’ αυτό δουλεύουν σκληρά. Είναι δεδομένο πως θα τους ασκήσουν κριτική για το ποιοι είναι. Δεν θέλω, όμως, να θυματοποιηθούν. Κάτι που είναι παγίδα και πρόκληση. Γι’ αυτό και είμαι σίγουρη πως με τη δική τους σκληρή δουλειά θα πετύχουν τελικά όσα θέλουν. Σε αυτό επιμένω.

Αισθάνομαι ότι οι κόρες μου – και τα τρία μου παιδιά αλλά μιλάω πιο πολύ για τις κόρες μου – έχουν πολλά δικά μου στοιχεία. Έμαθαν να διεκδικούν, να πιστεύουν στον εαυτό τους, να είναι ανεξάρτητες. Αυτό είναι το Α και το Ω. Τώρα που μεγάλωσαν, το βλέπω και στις δυο. Είναι κορίτσια με αυτοπεποίθηση. Έχουν το θάρρος της γνώμης τους», είχε δηλώσει.

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Σολωμού: Χορεύει ξέφρενα το νέο τραγούδι του Mente Fuerte

Έρωτας Φυγάς: Ο θάνατος που τσακίζει την οικογένεια Δεμερτζή

Κωνσταντίνος Αργυρός: Οι νέοι σταθμοί της περιοδείας του – Τι θα συμβεί με τη συναυλία στη Ρόδο;

Keywords
Τυχαία Θέματα