Ελένη Φουρέιρα: Ακύρωσε τη συναυλία της στη Θεσσαλονίκη -Η επίσημη ανακοίνωση

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από το πολύνεκρο ναυάγιο ανοικτά της Πύλου, με 79 ανθρώπους να έχουν χάσει μέχρι στιγμής της ζωής τους και άλλους 104 να έχουν διασωθεί.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στο αλιευτικό σκάφος που βυθίστηκε επέβαιναν υπερβολικά τουλάχιστον 600 μετανάστες (ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο ακόμα και για 700). Οι πιθανότητες να βρεθούν ζωντανοί οι αγνοούμενοι είναι πολύ μικρές, αφού σύμφωνα με τις μαρτυρίες των επιζώντων, ο πληθυσμός στο αμπάρι ήταν υπερβολικά μεγάλος.  Το αλιευτικό φαίνεται πως ταξίδευε για 5 ημέρες από το Τομπρούκ της Λιβύης.

Μετά

την ανείπωτη τραγωδία με τους 79 μέχρι στιγμής νεκρούς μετανάστες από το ναυάγιο, η υπηρεσιακή κυβέρνηση κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος.

Με αφορμή αυτό το τραγικό γεγονός, η Ελένη Φουρέιρα έκανε γνωστό ότι ακυρώνει την αυριανή συναυλία της στη Θεσσαλονίκη και ότι σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση για τη νέα ημερομηνία.

Η ανακοίνωση στα social media

«Η Ελένη Φουρέιρα και η Panik Records, λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους για την τραγωδία στην Πύλο και ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού, αποφάσισαν να αναβληθεί η συναυλία στο PAOK Sports Arena της Θεσσαλονίκης, που επρόκειτο να διεξαχθεί την Παρασκευή 16 Ιουνίου. Σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση για τη νέα ημερομηνία της συναυλίας».

Διαβάστε επίσης:

Σάββας Πούμπουρας: Η ανάρτηση μετά το on air «καρφί» της Μενεγάκη και τα unfollow στο Instagram

Φωτεινή Μπαξεβάνη: Απαντά πρώτη φορά μετά τη μήνυση που κατέθεσε κατά της Δώρας Χρυσικού

Πέτρος Φιλιππίδης: Ολοκληρώθηκε ο πλειστηριασμός του οικοπέδου του στο Σοφικό Κορινθίας – Αυτό είναι το ποσό που δόθηκε

Keywords
Τυχαία Θέματα