Ελένη Μενεγάκη: Έτσι σχολίασε τη φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου με την 8χρονη Μαρίνα

Η Ελένη Μενεγάκη ανήκει στην κατηγορία της μαμάς – «κουκουβάγιας» που χαίρεται και καμαρώνει συνεχώς τα παιδιά της. Η παρουσιάστρια έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά – τρία από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο και ένα από τον γάμο με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Ο Άγγελος Λάτσιος, η Λάουρα Λάτσιου, η Βαλέρια Λάτσιου και η Μαρίνα Παντζοπούλου αποτελούν την πηγή της ευτυχίας και είναι η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή της. Η παρουσιάστρια βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό τους

και τα στηρίζει σε κάθε απόφασή τους.

Η Ελένη Μενεγάκη σχολιάζει τη φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου με τη Μαρίνα Παντζοπούλου

Πριν από μερικές ώρες, ο Άγγελος Λάτσιος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του στο Instagram μια φωτογραφία με τη μικρότερη αδερφή του, Μαρίνα. Οι δυο τους πήγαν μαζί στην παραλία και απόλαυσαν τα παιχνίδια εντός και εκτός νερού.

Τη συγκεκριμένη φωτογραφία, λοιπόν, είδε η Ελένη Μενεγάκη και δεν μπορούσε παρά να τη σχολιάσει. Η γνωστή παρουσιάστρια έγραψε «παιδιά μου», βάζοντας πολλές καρδούλες.

Την ίδια ανάρτηση σχολίασε και η νονά του Άγγελου Λάτσιου, Νατάσα Θεοδωρίδου, σημειώνοντας «αγάπη μου όμορφη» αλλά και η σύντροφός του, Γαίη Μερκούρη, γράφοντας «γλυκά μου πλασματάκια».

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Μενεγάκη: «Όταν ήμουν 23 ετών ήθελα να δουλέψω παραπάνω, τώρα περνούν οι 10 μήνες και λέω “δεν αντέχω άλλο”»

Μαρία Ιωαννίδου για Εύη Δρούτσα: «Συνέχεια κοντραριζόταν μαζί μου»

Κάτια Δανδουλάκη: Οι ενδοιασμοί που είχε για τη «Λάμψη» -«Φοβόμουν μήπως…»

Keywords
Τυχαία Θέματα