Κατιάνα Μπαλανίκα: «Οι τηλεοπτικές προτάσεις δεν ευοδώθηκαν και μάλλον όχι από την πλευρά μου»

Από το θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη ξεκίνησε η καλοκαιρινή περιοδεία της θεατρικής παράστασης «Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του».

Οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών βρέθηκαν στο σημείο και εξασφάλισαν δηλώσεις των πρωταγωνιστών της παράστασης. Ανάμεσα σε αυτούς και η Κατιάνα Μπαλανίκα, η οποία εξέφρασε το παράπονό της για τις τηλεοπτικές προτάσεις που κατά καιρούς έχει δεχτεί.

«Σκέφτομαι να κάνω τηλεοπτική επιστροφή, η τηλεόραση δεν ξέρω αν το σκέφτεται. Έχω δεχτεί

προτάσεις, αλλά δεν ευοδώθηκαν και μάλλον όχι από τη δική μου πλευρά. Και κωμωδία θα ήθελα και κάτι άλλο», ανέφερε η Κατιάνα Μπαλανίκα.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών της, η Κατιάνα Μπαλανίκα τόνισε για το έργο του Γιώργου Καπουτζίδη: «Περιμέναμε την επιτυχία της παράστασης, είναι τόσο ωραίο το έργο και τόσο αστείο… Δεν έχω καταφέρει να πάω στην Αίγινα, στο σπίτι του Γιώργου Καπουτζίδη αλλά θα πάμε τώρα λόγω της παράστασης».

Η Κατιάνα Μπαλανίκα έκανε «delete» τον Αλέξανδρο Ρήγα

Πρόσφατα, η Κατιάνα Μπαλανίκα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και -μεταξύ άλλων- μίλησε για την επιτυχία της σειράς «Ντόλτσε Βίτα» και διαγραφή του Αλέξανδρου Ρήγα από τη ζωή της.

«Η τηλεοπτική Σάσα στο “Ντόλτσε Βίτα” αγαπήθηκε πάρα πολύ από το κοινό και ακόμα αγαπιέται. Τη Σάσα εγώ την είδα σαν ένα γκέι αλλά γυναίκα. Οι φράσεις που έλεγε ήταν φράσεις που καμιά γυναίκα δεν θα τις έλεγε. Σκεφτόμουν τις εκφράσεις γιατί είχα πολλούς γκέι φίλους.

Με την Άννα Παναγιωτοπούλου κράτησα επαφές. Έκανα delete στη σχέση μου με τον Αλέξανδρο Ρήγα γιατί μου χάλασε και μου μαύρισε την ψυχή. Δεν θέλω να συμβαίνει αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά η Κατιάνα Μπαλανίκα.

Διαβάστε επίσης:

Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Αν ζούσε ο πατέρας μου, θα γούσταρε πάρα πολύ, θα ήταν περήφανος για μένα»

Κιβωτός του Κόσμου: Νεκρός ο βασικός μάρτυρας υπεράσπισης του πατέρα Αντωνίου

Ελένη Μενεγάκη: «Όταν ήμουν 23 ετών ήθελα να δουλέψω παραπάνω, τώρα περνούν οι 10 μήνες και λέω “δεν αντέχω άλλο”»

Keywords
Τυχαία Θέματα