Ελένη Μενεγάκη: Το όλο νόημα μήνυμα πριν από το φινάλε της σεζόν

Η Ελένη Μενεγάκη διαθέτει τον δικό της λογαριασμό στο Instagram και σχεδόν σε καθημερινή βάση τροφοδοτεί το προφίλ της με φωτογραφίες. Ωστόσο, το περιεχόμενό τους είναι συνήθως επαγγελματικό, αφού πρόκειται για λήψεις από το πλατό της εκπομπής της και συνεργασίες.

Βέβαια, υπάρχουν και οι φορές που η Ελένη Μενεγάκη

μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στιγμιότυπα από τη ζωή της, είτε αυτά προέρχονται από επίσημες εξόδους είτε αφορούν σε σημαντικές στιγμές με τα τέσσερα παιδιά της και τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο.

Το απόγευμα της Παρασκευής 23/6, η παρουσιάστρια επέστρεψε στο σπίτι της μετά το τέλος της εκπομπής της και κάθισε στην αυλή, προκειμένου να χαρεί τον ηλιόλουστο και ζεστό καιρό. Μετά από αρκετό καιρό, η ίδια δημοσίευσε στο προφίλ της μια σέλφι φωτογραφία της, την οποία συνόδευσε με μια λεζάντα.

«Ποτέ μην χάνεις ευκαιρίες λόγω φόβου η σκοτεινών σκέψεων! Το διάβασα και είπα να το μοιραστώ μαζί σας…», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στην ανάρτησή της, δίνοντας στους followers της τροφή για σκέψη.

Ανάμεσα σε εκείνους που έσπευσαν να σχολιάσουν το μήνυμα της παρουσιάστριας ήταν και το κορίτσι του γιου της, Άγγελου Λάτσιου, Γαία Μερκούρη. Το όμορφο μοντέλο και κόρη της Δωροθέας Μερκούρης πρόσθεσε τέσσερις καρδούλες χωρίς να προβεί σε κάποιο άλλο σχόλιο.

Διαβάστε ακόμα:

Εύη Δρούτσα: «Ο Πασχάλης Τερζής με φώναξε στο μαγαζί και μου έδωσε έναν φάκελο με λεφτά»

Κωνσταντίνος Βασάλος: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από το «Survivor All Star»

Σαρμπέλ: Αυτό το τραγούδι του έχει αφιερώσει στη σύζυγό του -«Στην αρχή γελούσαμε με τους στίχους»

Keywords
Τυχαία Θέματα