Ελένη Βαΐτσου: Γενέθλια με αναποδιές για την ηθοποιό – «Κάπως έτσι θα τα θυμάμαι για πάντα»

Τα γενέθλιά της είχε η Ελένη Βαΐτσου στις 31 Ιουλίου και δέχτηκε δεκάδες ευχές από τους κανονικούς και τους διαδικτυακούς φίλους της. Παρά τη χαρά της, η γνωστή ηθοποιός είχε μια σειρά από ατυχίες και αναποδιές εκείνη τη μέρα, τις οποίες μοιράστηκε στα social media.

Αρχικά, η Ελένη Βαΐτσου χτύπησε το πόδι της, με την πληγή να είναι αρκετά βαθιά, όπως φαίνεται στη σχετική φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ηθοποιός χαμογελάει δείχνοντας το τραύμα της.

«Και κάπως έτσι θα θυμάμαι για πάντα τα φετινά γενέθλιά μου», σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Βαΐτσου στην αναρτησή της.

Σε επόμενο story της, η Ελένη Βαΐτσου αποκάλυψε πως έπαθε λάστικο στο αυτοκίνητό της, ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν. «Η μέρα των γενεθλιών μας από τους περισσότερους θεωρείται τυχερή», έγραψε η ηθοποιός, προσθέτοντας emoticons που κλαίνε από τα γέλια.

Παρά τις αναποδιές, η Ελένη Βαΐτσου δεν έχασε το χαμόγελο και τη θετική της διάθεση και έτσι έκλεισε τις αναρτήσεις της με το εξής κείμενο:

«Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Χθες ήταν τα γενέθλιά μου. Επιβίωσα όπως βλέπετε από τα βίαια χτυπήματα της τύχης και σήμερα εδώ».

Χρόνια πολλά!

Διαβάστε ακόμα:

 Σμαράγδα Καρύδη: Είναι κορμάρα! Οι πόζες με μαγιό στο εξοχικό της στην Αίγινα

 Lizzo: Ανάγκαζε χορεύτριές της να τρώνε μπανάνες από κόλπους ιερόδουλων – Οι κατηγορίες που την βαραίνουν

 Κατερίνα Στικούδη: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα…»

Keywords
Τυχαία Θέματα