Ελένη Βιτάλη: Η απάντηση μετά το αιχμηρό σχόλιό της για το ζεύγος Βανδή-Μπισμπίκη

Πριν από λίγους μήνες είχε γίνει viral στα social media το ζεϊμπέικο που χόρεψε ο Βασίλης Μπισμπίκης στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή, αλλά και τα τρυφερά τετ α τετ τους.

Συγκεκριμένα, μετά το ζεϊμπέκικο που χόρεψε ο ηθοποιός όταν εκείνη ερμήνευε την επιτυχία της με τίτλο «Ένα τσιγάρο διαδρομή», η Δέσποινα Βανδή έκατσε στα γόνατα του αγαπημένου της και αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί στο στόμα.

Τα εν λόγω στιγμιότυπα σχολίασε

μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και η Ελένη Βιτάλη, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Μα μου έρχεται να πω καμία κουβέντα όμως ξέρετε τώρα πόσα θέλουνε να με κρεμάσουν στα μανταλάκια κι εμένα και όσους δεν είναι στην πάρτη τους! Ηλίθιοι όμως κατά τα άλλα καλλιτέχνες, για έναν κόσμο ίδιο με αυτούς που δεν ξέρει ούτε που πατάει, ούτε γιατί γεννήθηκε, ούτε γιατί υπάρχει! Η φωτογραφία μου θύμισε την παραγγελιά! Ο Μπισμπίκης σαν αγρίμι κι η αγαπημένη… τούρλα ο πισινός της στον κόσμο!».

Μιλώντας στο Kalymnos_news.gr, η καταξιωμένη τραγουδίστρια απάντησε σχετικά με τα εν λόγω σχόλια που είχε για το ζευγάρι:

«Είμαι αυθόρμητη και μερικές φορές – δεν είναι κακό αυτό να το παραδεχτείς – μπορεί να μετανιώσω για κάτι που λέω. Όχι ότι είναι μακριά αυτό που λέω από αυτό που συμβαίνει, αλλά καμιά φορά είναι αδηφάγος ο φακός. Υπάρχουν πολλά παιδιά που βγαίνουν από αυτά τα shows και δεν τα ξεχωρίζεις. Πάντα γινόταν αυτό. Πάντα υπήρχαν “φίλοι” που έσπρωχναν καλλιτέχνες».

Το απόσπασμα προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης (25/4) στην εκπομπή «Πρω1νό».

Διαβάστε επίσης:

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σε μια σπάνια εξομολόγηση: «Πήρα κιλά, άρχισα να πίνω περισσότερο, έψαχνα να βρω το νόημα για τη ζωή»

Victor Vernicos: Έτσι θα εμφανιστεί στη σκηνή της Eurovision

«Είχαμε κόντρα με τον Ηλία Γκότση στο “Survivor All Star”»

Keywords
Τυχαία Θέματα