Ελεονώρα Μελέτη -Θοδωρής Μαροσούλης: Παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο -Οι πρώτες εικόνες

Η σημερινή ημερά (30/6) θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό της Ελεονώρας Μελέτη και του Θοδωρή Μαροσούλη, καθώς ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμο ενώ βάφτισαν και την 5χρονη κόρη τους, η οποία πήρε τα ονόματα Αλεξάνδρα-Ωκεανίς.

Οι πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media μαρτυρούσαν τη βάφτιση της μικρής, ενώ πριν από λίγη ώρα οι καλεσμένοι του ζευγαριού προχώρησαν σε σχετικές αναρτήσεις για τον γάμο.

H παρουσιάστρια του Mega επέλεξε μια μάξι λευκή δημιουργία

ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα μια χαμηλή κοτσίδα.

Για τον γαμήλιο χορό, η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης επέλεξαν το τραγούδι της Lady Gaga, «Always Remember Us This Way».

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο γάμος του ζευγαριού και η βάφτιση της κόρης τους πραγματοποιήθηκαν στην Πάρο.

Πριν από λίγους μήνες, η Ελεονώρα Μελέτη και ο σύζυγός της παραχώρησαν συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και -μεταξύ άλλων- μίλησαν για τη γνωριμία τους, τον θρησκευτικό γάμο τους και τη βάφτιση της μικρής Αλεξάνδρας.

Τελικά ήταν προξενιό η γνωριμία σας; 

Ελεονώρα Μελέτη: Δεν ήταν ακριβώς προξενιό, αλλά σίγουρα οι κοινές μας φίλες είχαν επιδιώξει να γνωριστούμε από κοντά. Απλά κάθε φορά κάτι γινόταν και δεν προέκυπτε. Τη μία θα έρχονταν στον Παρνασσό που είχα πάει για σκι, αλλά έκλεισαν οι δρόμοι. Την άλλη εγώ έφυγα στο εξωτερικό. Δεν ήθελαν να στήσουν τη συνάντησή μας και να το ξέρουμε από πριν γιατί δεν άρεσε σε κανέναν από τους δυο μας η ιδέα ενός προξενιού!

Η αλήθεια είναι ότι στη σχέση σας όλα έγιναν πολύ γρήγορα.

Θοδωρής: Ήταν και το τυχερό. Είμαστε δύο ισχυρές προσωπικότητες. Είμαι ηγετικός χαρακτήρας, εκείνη είναι αντράκι, τσαμπουκάς.

Ελεονώρα: Ήταν πρωτόγονο αυτό που έγινε με μας. Λειτουργήσαμε με το ένστικτο.

Θοδωρής: Η σχέση μας είναι σαν τις πεταλούδες. Για να αναπαραχθεί το θηλυκό, πρέπει να είναι το ίδιο με το αρσενικό. Έτσι έγινε και με μας.

Ελεονώρα: Δεν ήταν εύκολο. Στις βασικές μας αξίες συμφωνούμε. Είμαστε όμως και διαφορετικές προσωπικότητες.

Θοδωρής: Για μένα η οικογένεια είναι το παν.

Ελεονώρα: Ευτυχώς στα θέματα του παιδιού ταυτιζόμαστε απόλυτα. Συμπληρώνει και δεν ακυρώνει ποτέ ο ένας τον άλλο. Δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε καν από πριν.

Λένε ότι ετοιμάζεστε να παντρευτείτε με θρησκευτικό γάμο.

Θοδωρής: Στη σχέση εγώ είμαι ο πιο παραδοσιακός. Πρώτα ο Θεός, κάποια στιγμή θα γίνει. Δεν έγινε ακόμα γιατί δεν έχουμε προλάβει. Επαναπαυτήκαμε στο ότι κάναμε τον πολιτικό γάμο, μετά ήρθε το παιδί, μετά ο covid. Να φανταστείς, ακόμα δεν έχουμε βαφτίσει το παιδί. Βέβαια αυτό ήταν συνειδητή μας απόφαση γιατί θέλαμε η Αλεξάνδρα να βαφτιστεί τουλάχιστον μετά τα 3 της.

Ελεονώρα: Εμένα ο γάμος δεν με απασχόλησε ποτέ, θα τον κάνω μόνο για τον Θοδωρή. Η βάφτιση προγραμματίζεται. Τώρα αν θα είναι γάμος βάφτιση, θα δείξει. (Γελάει.)

Διαβάστε επίσης:

Κλέλια Ρένεση: Συγκινημένη στο τελευταίο γύρισμα της «Μουρμούρας» -Η τρυφερή αγκαλιά με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη

Ελεονώρα Μελέτη -Θοδωρής Μαροσούλης: Βάφτισαν την κόρη τους -Το δεύτερο όνομα που της έδωσαν

Γαρυφαλλιά Καληφώνη -Χρήστος Μάστορας: Ποζάρουν αγκαλιασμένοι στη Μήλο

Keywords
Τυχαία Θέματα