Ελεονώρα Μελέτη: Η αποκάλυψη για την βάφτιση της κόρης της, Αλεξάνδρας

Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε ένα σύντομο Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και απάντησε σε κάποιες από τις ερωτήσεις που της έστειλαν οι διαδικτυακοί της φίλοι.

Μάλιστα, μια από αυτές αφορούσε την βάφτιση της κόρης της, Αλεξάνδρας. Συγκεκριμένα, ένας χρήστης ρώτησε την παρουσιάστρια του Mega: «Πού θα βαφτίσετε

την μικρούλα σας; Είσαι τόσο αυθεντική, από τις λίγες».

«Θα βαφτίσουμε στη θάλασσα και το πάρτι θα γίνει σπίτι μας», απάντησε στον follower της η Ελεονώρα Μελέτη.

Πριν από λίγους μήνες, η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης παραχώρησαν συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και -μεταξύ άλλων- μίλησαν για θρησκευτικό γάμο τους και την βάφτιση της κόρης τους.

Λένε ότι ετοιμάζεστε να παντρευτείτε με θρησκευτικό γάμο.

Θοδωρής: Στη σχέση εγώ είμαι ο πιο παραδοσιακός. Πρώτα ο Θεός, κάποια στιγμή θα γίνει. Δεν έγινε ακόμα γιατί δεν έχουμε προλάβει. Επαναπαυτήκαμε στο ότι κάναμε τον πολιτικό γάμο, μετά ήρθε το παιδί, μετά ο covid. Να φανταστείς, ακόμα δεν έχουμε βαφτίσει το παιδί. Βέβαια αυτό ήταν συνειδητή μας απόφαση γιατί θέλαμε η Αλεξάνδρα να βαφτιστεί τουλάχιστον μετά τα 3 της.

Ελεονώρα: Εμένα ο γάμος δεν με απασχόλησε ποτέ, θα τον κάνω μόνο για τον Θοδωρή. Η βάφτιση προγραμματίζεται. Τώρα αν θα είναι γάμος βάφτιση, θα δείξει. (Γελάει.)

Διαβάστε επίσης:

Εβελίνα Νικόλιζα: Στο χειρουργείο η τραγουδίστρια -«Να μη φοβάστε»

Γιάννης Μαρκόπουλος: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του

Μιχάλης Σαράντης: «Φοβάμαι πως θα πεθάνω και δεν θα δω την κόρη μου να μεγαλώνει»

Keywords
Τυχαία Θέματα