Στάθης Σχίζας: «Αν χρωστάω κάπου ένα ευχαριστώ είναι στην Παναγιώταρου, όχι στον…»

Πριν από λίγες μέρες, ο Σπύρος Μαρτίκας μίλησε στο «Πρωινό μας» και -μεταξύ άλλων- υποστήριξε πως ο Στάθης Σχίζας του οφείλει ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας του στο «Survivor 2022», όπου στέφθηκε νικητής.

«Ο Στάθης Σχίζας με λυπεί ιδιαίτερα, γιατί τον έχω στηρίξει απεριόριστα. Νομίζω ότι μου οφείλει σημαντικό ποσοστό από τη νίκη του. Τον στήριξα δύο μήνες πριν το τέλος, ήμουν δίπλα του και παίξαμε το παιχνίδι μαζί. Εκεί που δεν μιλούσε άρχισε να έχει άποψη», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

Η απάντηση του Στάθη Σχίζα στις δηλώσεις
του Σπύρου Μαρτίκα

Ο Στάθης Σχίζας παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου και -μεταξύ άλλων- απάντησε στις δηλώσεις του φαρμακοποίου.

«Καθένας έχει την άποψή του. Όντως ο Σπύρος με είχε στηρίξει αρκετά, όπως και άλλος κόσμος. Οπότε η νίκη δεν είναι δική μου, εγώ δεν είχα πάει στο παιχνίδι. Εφόσον λοιπόν χρωστάω τη νίκη στον Σπύρο και σε άλλους που λένε το ίδιο, εγώ γιατί πήγα και ταλαιπωρήθηκα και δεν μου το έφεραν στο σπίτι;», ανέφερε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

«Αν χρωστάω κάπου ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι στην πρώην σύντροφό μου και στον κόσμο που με στήριξε. Εφόσον ο Σπύρος λέει ότι του το χρωστάω, κακώς πήγα. Έπρεπε να μου το φέρουν στο σπίτι», τόνισε αμέσως μετά.

«Με τον Σπύρο ήμασταν πολύ δεμένοι μέσα στο παιχνίδι πέρσι και όταν αποχωρήσαμε. Φέτος κάτι χάλασε η σχέση, εγώ δεν είχα πρόβλημα μαζί του, εκείνος βγήκε και είπε κάποια πράγματα. Του τηλεφώνησα αλλά δεν ήθελε να το σηκώσει, τώρα δεν θέλω ούτε εγώ να με πάρει», συμπλήρωσε ο Στάθης Σχίζας.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι: «Εγώ ξέρω ποιος θα είναι εδώ του χρόνου»

Ο πρίγκιπας Harry σε μια φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου

Μαρία Σολωμού: «Δεν είναι σχέση μου ο Mente Fuerte -Κάνουμε παρέα άλλα η κατάσταση είναι flirtatious»

Keywords
Τυχαία Θέματα