Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Νίκος Συρίγος: Για πρώτη φορά μαζί σε live της – Βίντεο

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος φημολογείται ότι είναι ζευγάρι, ωστόσο κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει δημόσια τις φήμες.

Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της από τον Σπύρο Δημητρίου έπειτα από 2,5 χρόνια γάμου, η τραγουδίστρια γύρισε οριστικά σελίδα στην προσωπική ζωή της και είναι ξανά ερωτευμένη! Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας η τραγουδίστρια και ο δημοσιογράφος ήρθαν κοντά πριν από μερικούς μήνες κι έγιναν ζευγάρι.

Η αλήθεια είναι πως

τόσο η Ελεωνόρα Ζουγανέλη όσο και ο Νίκος Συρίγος είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων και δεν επιθυμούν να απασχολούν τα Μέσα με τις σχέσεις τους. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν απαντούν σε σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων ή δημοσιεύματα που τους αφορούν. Οι δυο τους έχουν αποφασίσει από κοινού να τηρήσουν σιγήν ιχθύος.

Το πρωί της Δευτέρας 24/4, η εκπομπή «Super Κατερίνα» παρουσίασε ένα βίντεο από την πρώτη συνάντηση του φημολογούμενου ζευγαριού στον ίδιο χώρο. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη βρέθηκε στη Χαλκίδα το Σαββατοκύριακο λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών της. Η τραγουδίστρια είχε live τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, στο οποίο παρευρέθηκε και ο Νίκος Συρίγος.

Ο γνωστός δημοσιογράφος κάθισε στο μπαρ του μαγαζιού, αποφεύγοντας να δώσει στόχο. Ωστόσο, δεν κατάφερε να ξεφύγει από το αδιάκριτο βλέμμα ενός τηλεθεατή της εκπομπής, που τον εντόπισε να καμαρώνει την αγαπημένη του επί σκηνής.

Διαβάστε ακόμα:

 Ελευθερία Ελευθερίου για Μάριο Πρίαμο: «Λειτουργεί διπλωματικά, δεν βλέπει τίποτα συναισθηματικά»

 Κατερίνα Καινούργιου: Αγκαλιά με τη Μαριλού Κόζαρη στο bachelorette – «Μαζί σε όλα, με το καλό αγάπη μου»

 Διονύσης Σαββόπουλος: Τα νεότερα της κατάστασης της υγείας του

Keywords
Τυχαία Θέματα