Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Μιλά πρώτη φορά on camera για τον χωρισμό της -«Δεν έχω τίποτα να κρύψω»

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκεται εδώ και λίγους μήνες η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, με αφορμή το διαζύγιό της από τον Σπύρο Δημητρίου.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (12/6), η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Μέσα σ’ όλα, η Ελεονώρα Ζουγανέλη μίλησε για την πορεία της στο τραγούδι καθώς και τον χωρισμό της.

Η εξομολόγηση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη για τον χωρισμό

«Δεν έχω τίποτα να κρύψω για την προσωπική μου ζωή. Είμαι ένας άνθρωπος κανονικός. Μου συμβαίνουν

αυτά που συμβαίνουν και στους άλλους με όλα τα συναισθήματα. Ένας χωρισμός είναι ένας χωρισμός. Για όλο τον κόσμο σημαίνει το ίδιο. Είναι σίγουρα μια αλλαγή και περνάς μια περίοδο αμφισβήτησης, νιώθεις ότι έχεις κάνει κάτι που δεν πήγε όπως το είχες ονειρευτεί. Φτάνει η στιγμή να πας παρακάτω και αυτό είναι το νόημα της ζωής…

Μέσα από όλες αυτές τις αναποδιές βρίσκουμε τη δύναμη και πάμε παρακάτω και βλέπουμε έναν εαυτό νέο και καινούργιο. Όπως συμβαίνει αυτό με όλους τους ανθρώπους, έτσι συνέβη και με μένα. Να βγω να πω τι; Δεν κατέχω το μυστικό του κράτους. Όλοι άνθρωποι αντιμετωπίζουμε κάποιες συνθήκες της ζωής με τον ίδιο τρόπο», απάντησε η Ελεονώρα Ζουγανέλη, με αφορμή τον χωρισμό της από τον γνωστό δικηγόρο.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Αναστασοπούλου: «Να σχολιάσω εγώ τον Γιώργο Παπαδάκη που ειρωνεύτηκε τον γιο του;»

Μήνυμα φιλίας Μητσοτάκη στην Τουρκία: Δεν είμαστε καταδικασμένοι να είμαστε εχθροί

Αριστομένης Γιαννόπουλος για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Ρωτήστε την αν είναι στεναχωρημένη που χώρισε από τον Στάθη…»

Keywords
Τυχαία Θέματα