Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι: «Εγώ ξέρω ποιος θα είναι εδώ του χρόνου»

Το καλοκαίρι έφτασε και οι τηλεοπτικές ψυχαγωγικές εκπομπές σιγά-σιγά θα ρίξουν αυλαία! Ο Νίκος Μουτσινάς είναι από τους παρουσιαστές που έχοει ανακοινώσει πως φέτος θα είναι η τελευταία του χρονιά στην τηλεόραση, καθώς θέλει να απέχει τηλεοπτικά από την επόμενη σεζόν.

Ο παρουσιαστής που τις επόμενες εβδομάδες κάνει φινάλε στον ΣΚΑΪ (30 Ιουνίου) και θα αποχαιρετήσει τους αγαπημένους του τηλεθεατές, έκανε σήμερα μια αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι».

Συγκεκριμένα,

την ώρα που η Βάνια έκανε τον απολογισμό της σεζόν, ζήτησε απαντήσεις για το ποιος ή ποια παρουσιάστρια θα βρεθεί στη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΪ από τη νέα σεζόν που θα λείπει εκείνος.

«Αλλάζει ο καιρός, αλλάζει και η τηλεόραση, φεύγεις κι εσύ και να δούμε τώρα ποιος θα μπει στην ώρα σου», είπε χαρακτηριστικά η Βάνια, με τον Νίκο Μουτσινά να της απαντά: «Ξέρω ποιος θα είναι εδώ του χρόνου, δεν μπορώ να σου πω. Μα ξέρεις, δεν έχει βγει το πρόγραμμα;».

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Καπουτζίδης: Η στιγμή που φόρεσε τακούνια στη σκηνή του Athens Pride 2023 (Βίντεο)

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Νοσεί για δεύτερη φορά με κορονοϊό -«Κοντεύω να τρελαθώ γιατί…»

Γιάννης Φλωρινιώτης: «Έσπασε» on camera η κόρη του, Άννα μετά την κηδεία του -«Την τελευταία φορά που μιλήσαμε, τσακωθήκαμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα