Ελίζαμπεθ Ελέτσι για Ραμόνα Βλαντή: «Δεν γίνεται να μιλάς σπαστά ελληνικά και να θέλεις…»

H Ελίζαμπεθ Ελέτσι παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι yes» και τη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Μαύρου και -μεταξύ άλλων- ρωτήθηκε για την αλλαγή που έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στα μαλλιά του μετά την αποχώρησή του από το «Survivor All Star», ενώ παράλληλα σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε η Ραμόνα Βλαντή για το «Shopping Star», ότι δεν θα το παρουσίαζε επειδή δεν μιλάει τόσο καλά τα ελληνικά.

Όσα δήλωσε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής του Open

Για

τον Κωνσταντίνο Βασάλο: «Του έστειλα μήνυμα του Κωνσταντίνου Βασάλου, είχαμε επικοινωνήσει όταν βγήκε από το παιχνίδι και μιλούσαμε μιάμιση ώρα και είδα μετά από μία εβδομάδα ξαφνικά ότι πήγε αλλού. Εννοείται ότι του έστειλα μήνυμα και του είπα “είσαι απαράδεκτος και έπρεπε στο ινστιτούτο μου να έρθεις”. Μου είπε ότι δεν ήξερε».

Για τις δηλώσεις που έκανε η Ραμόνα Βλαντή σχετικά με το «Shopping Star»: «Στην Ελλάδα βρισκόμαστε, δεν γίνεται να μιλάς σπαστά ελληνικά και να θέλεις να γίνεις παρουσιάστρια. Δεν γίνεται μία επειδή σώνει και ντε θέλει να γίνει παρουσιάστρια και δεν ξέρει και καλά ελληνικά… γιατί δεν είναι Ελληνίδα. Όμως, είναι εξαιρετική κοπέλα, την αγαπώ κι είναι και φίλη μου. Για την παρουσίαση δεν θα της ταίριαζε γιατί δεν μιλά άπταιστα ελληνικά. Παιδιά, είμαστε στην Ελλάδα».

Διαβάστε επίσης:

Αγκαλιασμένοι στη ζωή και στο θάνατο: Η αυτοκτονία δύο νέων επειδή δεν τους άφηναν να παντρευτούν

Αθηνά Οικονομάκου: O διάλογος που είχε με follower της, μετά από αρνητικό σχόλιο που της έκανε

Ματίνα Παγώνη για κορονοϊό: «Τώρα θα πούμε αλήθειες, την είχαμε πατήσει όλοι»

Keywords
Τυχαία Θέματα