Ιωάννα Τούνη: Η αναφορά στη βάφτιση του γιου της -«Θα πρέπει να συνηθίσετε το όνομά του»

H Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ολοκλήρωσαν τις διακοπές που έκαναν με τον γιο τους στη Ρόδο και το βράδυ της Πέμπτης (24/8) επέστρεψαν στο σπίτι τους στην Αθήνα.

Σήμερα το πρωί (25/8), η influencer και επιχειρηματίας ταξίδεψε μαζί με τον μπέμπη της στη Θεσσαλονίκη, προκείμενου να διευθετήσει κάποιες επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η ίδια βρέθηκε νωρίτερα στη βιοτεχνία της εταιρείας ρούχων που

έχει μαζί με τη Στέλλα Πάσσαρη και ανέβασε ένα σχετικό βίντεο στο προφίλ της στο Instagram, όπου -μεταξύ άλλων- αποκάλυψε πως έχει δώσει στους υπαλλήλους της το πατρόν για το φόρεμα που θα φορέσει στη βάφτιση του γιου της. Παράλληλα, η ίδια εξέφρασε τη δυσαρέσκειά για το γεγονός ότι δεν θα αποκαλεί πια τον μπέμπη της «Νουνίτο», όπως κάνει από τότε που γεννήθηκε ο μικρός.

«Έχω δώσει το πατρόν για το φόρεμα που θα βάνω στη βάφτιση του “Νούνι”, που δεν θα τον λέμε πια “Νούνι” και θα τον λέμε με όνομα. Τι θα κάνω εγώ που δεν θα λένε πια το μωρό μου “Νουνίτο”; Και θα πρέπει να συνηθίσετε και εσείς το καινούργιο όνομα του “Νουνίτο”», ανέφερε -μεταξύ άλλων- η Ιωάννα Τούνη στο βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τ

Το όνομα που φημολογείται πως θα πάρει ο γιος της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Στις αρχές του περασμένου Ιουλίου, ο Χρήστος Κούτρας αποκάλυψε στον αέρα του «Καλύτερα δε γίνεται» πως το όνομα «Πάρης» είναι το επικρατέστερο για τον γιο του αγαπημένου ζευγαριού.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Ηθοποιός της σειράς θα παρουσιάσει τηλεπαιχνίδι -Η επίσημη ανακοίνωση

Κατερίνα Καινούργιου: Στο Παρίσι μετά τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά -Φωτογραφία

Τριαντάφυλλος: Ξεκαθαρίζει για τη σχέση του με την Αγγελική Μανουσάκη -«Έγραψαν ότι έχω μεγάλο έρωτα μαζί της»

Keywords
Τυχαία Θέματα