Ενυδατική κρέμα με χρώμα: Φτιάξτε μόνες σας το κορυφαίο προϊόν του Καλοκαιριού με τρία μόλις υλικά!

Η θερμοκρασία ανεβαίνει επικίνδυνα και οι συνήθειες όσον αφορούν στο μακιγιάζ αλλάζουν. Αφήνετε στην άκρη τα βαριά φον ντε, την πούδρα και τις ματ υφές. Δεν θέλετε με τίποτα να αρχίσουν να λιώνουν κάτω από τον ήλιο.

Το κορυφαίο προϊόν του Καλοκαιριού που έχει να κάνει με την κάλυψη, είναι φυσικά η ενυδατική κρέμα με χρώμα. Γιατί πολύ απλά προσφέρει στην επιδερμίδα την απαραίτητη υγρασία, ομοιομορφία, την κάλυψη και την λάμψη που τόσο μα τόσο χρειάζεται.

Αν ανακαλύψατε πως το αγαπημένο σας

προϊόν μόλις τελείωσε μην σκάτε, Δεν υπάρχει λόγος να τρέξετε έντρομες στο beauty shop και να το αποκτήσετε. Αντίθετα θα φτιάξετε ένα μόνες σας και μάλιστα πανεύκολα με προϊόντα που υπάρχουν ήδη στο μπάνιο σας.

Και μάλιστα εκείνο που μπορείτε να φοράτε ακόμη και στην παραλία. Ναι, κι όμως… Θα χρειαστείτε: 1 κ.γ. ενυδατική κρέμα, 1 κ.γ. αντηλιακό και 1 κ.γ. αδιάβροχο φον ντε τεν. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amelie (@mixdichgluecklich) στις 20 Φεβ, 2020 στις 11:39 μμ PST

Φροντίστε να επιλέξετε απαλές και ρευστές φόρμουλες ώστε να απλώνονται εύκολα στο δέρμα και να μην το βαραίνουν. Επίσης να έχετε δίπλα σας ένα καθαρό βαζάκι μέσα στο οποίο θα αναμίξετε τα προϊόντα.

Αν θέλετε ένα ανάλαφρο στρώμα απλώστε την με το ειδικό πινέλο. Για μεγαλύτερη κάλυψη μπορείτε να την εφαρμόσετε με τα δάχτυλα. Η συγκεκριμένη DIY κρέμα καλύπτει όλες τις ανάγκες σας μεταξύ των οποίων είναι φυσικά και η αντηλιακή προστασία.

Θα πρέπει βέβαια να έχετε στο μυαλό σας πως όταν κάνετε ηλιοθεραπεία θα πρέπει να απλώσετε την αντηλιακή σας κρέμα ακόμη κι αν έχετε φορέσει προηγουμένως την ενυδατική με χρώμα.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας:

DIY: Αυτή την εβδομάδα θα απλώσετε στα νύχια σας τα ωραιότερα χρώματα του Καλοκαιριού!

DIY: Οι μάσκες προσώπου, σώματος και μαλλιών των αγαπημένων μας celebrities, Berry, Lively και Alba!

Keywords
Τυχαία Θέματα