Επέστρεψε στο MasterChef ο Ηλίας Κιαζόλι – Η αντίδραση των παικτών

Μία έκπληξη περίμενε τους παίκτες του MasterChef στο αποψινό επεισόδιο, καθώς ένας παίκτης από παλιότερο κύκλο επέστρεψε στο reality μαγειρικής προκειμένου να διεκδικήσει μια θέση στο παιχνίδι.

Το βράδυ της Τρίτης 7/2, ο Ηλίας Κιαζόλι ήταν ο διαγωνιζόμενος που μπήκε στην κουζίνα του MasterChef, αποτελώντας για άλλους ευχάριστη και για άλλους δυσάρεστη έκπληξη. Ο ίδιος συμμετείχε στον τέταρτο κύκλο του reality και ήταν ένας από τους δυνατούς παίκτες που δεν μασούσαν τα λόγια τους, δημιουργώντας αρκετές φορές εντάσεις.

Ο Ηλίας

Κιαζόλι, λοιπόν, κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Σταύρο, ο οποίος στην τελευταία δοκιμασία έφτιαξε το χειρότερο πιάτο κι έτσι οδήγησε τον εαυτό σου σε αυτή τη θέση. Η άφιξή του συνοδεύτηκε από διάφορες αντιδράσεις. Άλλοι θυμόντουσαν τις δυνατότητές του στη μαγειρική κι άλλοι τον έντονο χαρακτήρα του.

«Ξαναγύρισα γιατί το ήθελα πάρα πολύ για να ξαναπροσπαθήσω. Μετά από τόσες προσπάθειες το χρωστάω και στο κοινό», δήλωσε ο Ηλίας Κιαζόλι ενώ ο Σταύρος είπε: «Με τρομάζει πάρα πολύ η παρουσία του Ηλία. Πίστευα κάτι πιο… light. Τον θεωρούσα καλό μάγειρα κι όταν έβλεπα τα MasterChef. Αν κερδίσω που δεν το πιστεύω, σημαίνει ότι νίκησε ο Δαυίδ τον Γολιάθ».

Διαβάστε ακόμα:

 Σάκης Τανιμανίδης: «Ακούω συχνά αυτή την ερώτηση και με εκνευρίζει αφάνταστα»

 Survivor All Star – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Αυτά τα άτομα ψηφίζουν έξω τους πολιτικούς μας, γι’αυτό πάμε έτσι»

 Εριέττα Κούρκουλου: Η φωτογραφία με τον γιο της και το συγκινητικό μήνυμα – «Θέμα τύχης ότι είμαστε εδώ»

Keywords
Τυχαία Θέματα