Εριέττα Κούρκουλου: Έφτιαξε με τον γιο της ψωμί και ιδού το αποτέλεσμα!

Πολύ δημιουργική ήταν η σημερινή ημέρα για την Εριέττα Κούρκουλου και τον ενός έτους γιο της, Νίκο, καθώς αποφάσισαν να δοκιμάσουν μαζί τις ικανότητές τους στη μαγειρική, φτιάχνοντας ψωμί. Μαμά και γιος κάθισαν στο γρασίδι και εκτέλεσαν βήμα – βήμα τη συνταγή προκειμένου να φτιάξουν λαχταριστά ψωμάκια με τα χεράκια τους.

Η Εριέττα Κούρκουλου

είναι πολύ δραστήρια μητέρα και προσπαθεί να περνάει όσο το δυνατόν πιο παραγωγικά τον χρόνο της με τον γιο της, δίνοντάς του πολλά και διαφορετικά ερεθίσματα. Οι δυο τους είναι αχώριστοι, με τον μικρό Νικόλα να συνοδεύει τη μητέρα του στις δραστηριότητες που κάνει.

Η πρόεδρος του «Save a Greek Stray» διαθέτει έναν αρκετά ενεργό προφίλ στο Instagram, το οποίο τροφοδοτεί καθημερινά με κοινωνικά θέματα, ενώ μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της και προσωπικά στιγμιότυπα με την οικογένειά της και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Στην τελευταία της ανάρτηση, λοιπόν, η Εριέττα Κούρκουλου ανέβασε ένα κολάζ με φωτογραφίες από την προσπάθεια του γιου της να φτιάξει ψωμάκια, ενώ δεν παρέλειψε να μας δείξει και το αποτέλεσμα. Όπως θα δείτε, ο μικρός Νίκος προσπάθησε με μεγάλη όρεξη να ακολουθήσει τις οδηγίες της μαμάς του.

«Το πρώτο μας ψωμί», έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου στην ανάρτησή της. Κι έπειτα πρόσθεσε: «Και ιδού το αποτέλεσμα», που όπως φαίνεται είναι λαχταριστό.

Διαβάστε ακόμα:

Πέτρος Φιλιππίδης: Ζητά να προβληθούν ξανά οι σειρές του, γιατί αυτό θέλει το κοινό

Γιώργος Αυτιάς: «Δηλώνουν “δεν θα γίνω πολιτικός” και μετά πάνε στο κόμμα που θα τους επιλέξει»

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η απάντηση για τον Αριστομένη Γιαννόπουλο μετά την συνάντησή τους στη Μύκονο

Keywords
Τυχαία Θέματα