Εριέττα Μανούρη: «Πήγα στο νοσοκομείο λόγω υπερκόπωσης»

Η Εριέττα Μανούρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και παραχώρησε συνέντευξη στη Τζένη Μελιτά και στον Φώτη Σεργουλόπουλο. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε πως έχουν υπάρξει φορές που έχει φτάσει στο νοσοκομείο από υπερκόπωση.

Ειδικότερα, η Εριέττα Μανούρη ανέφερε πως στο παρελθόν εξαντλούσε τον εαυτό της με τη δουλειά σκεπτόμενη πως αν δεν δουλέψει

τώρα που είναι νέα και έχει τις δυνάμεις, πότε θα το κάνει… Αυτό είχε ως συνέπεια να εξουθενωθεί και να χρειαστεί να φτάσει στο νοσοκομείο.

«Δουλεύω πάρα πολλές ώρες και πάλι πήγα στο νοσοκομείο λόγω υπερκόπωσης και είπα “Μην γκρινιάζεις, αν δεν τα κάνεις τώρα που είσαι νέα πότε θα τα κάνεις;” Δεν μπορώ να γκρινιάζω εγώ. Σε όλα πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο», ανέφερε αρχικά η Εριέττα Μανούρη.

Παράλληλα, η ταλαντούχα ηθοποιός αποκάλυψε πως είναι πολύ αυστηρή με τον εαυτό της και η τελειομανία της δεν της επιτρέπει να δείξει κατανόηση ως προς τον εαυτό της και κυρίως στο σώμα της. Ειδικότερα, η Εριέττα Μανούρη υποστήριξε πως σε παράσταση κατά τη διάρκεια περιοδείας ανέβηκε στη σκηνή και έπαιξε παρά το γεγονός ότι οι γιατροί της είχαν προτείνει να μείνει στο νοσοκομείο.

«Έχει μείνει μέσα μου από το σχολείο. Μου είχαν περάσει ότι είμαι το τέλειο παιδί. Είμαι βαθιά τελειομανής και αυτομαστιγώνομαι πάρα πολύ. Είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου.

Είχα περιοδεία και ήμουν άρρωστη.Ήμουν κατάκοπη, αφυδατωμένη, χάλια. Είχα παράσταση και έπρεπε να πάω στο Κέντρο Υγείας. Ένιωθα ότι επειδή είμαι περιοδεία, έπρεπε να πάω να παίξω. Ήμουν κουρέλι. Μου έβαλε τα πάντα ο γιατρός από βιταμίνες και πήγα και έπαιξα», ήταν τα λόγια της Εριέττας Μανούρη.

Διαβάστε ακόμα:

 Δημήτρης Παπανικολάου για Γιώργο Γεωργίου: «Έλεγα τι παρουσιαστικό είναι αυτό… Τόσα χρόνια δεν έφτιαξε ούτε ένα δόντι;»

 Λευτέρης Πανταζής για Κόνι Μεταξά: «Με άγχωνε που ο Μάριος ήταν μικρός σε ηλικία»

 Βασιλική Μιλλούση για Λευτέρη Πετρούνια: «Τσακωθήκαμε πολλές φορές εξαιτίας της…»

Keywords
Τυχαία Θέματα