Εύα Καϊλή: Η πρώτη δήλωση μετά την αποφυλάκισή της

Την αποφυλάκιση της Εύας Καϊλή μετά από 4 μήνες αποφάσισαν οι βελγικές αρχές. Μετά την Δευτέρα του Πάσχα, η ίδια θα μπορέσει να επιστρέψει σπίτι της στις Βρυξέλλες και στην κόρη της, πάντοτε με βραχιολάκι και με συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

«Ο δρόμος είναι ακόμα δύσκολος. Δεν αθωώθηκε. Ήδη όμως υπάρχουν στοιχεία στη δικογραφία τα οποία είναι συντριπτικά

όσον αφορά την αθωότητά της, άγνωστα από τη δημόσια σφαίρα. Υπάρχουν στοιχεία που αθωώνουν την Εύα Καϊλή, ιδιαίτερα στα χρήματα που βρέθηκαν στην κατοικία της.

Το όνειρο της Καϊλή είναι αν θα μπορέσει να επιστρέψει στη χώρα της και να κοιτάξει στα μάτια τους ψηφοφόρους που την εμπιστεύονται τόσα χρόνια. Αυτή είναι η αγωνία της, να μπορέσει να αποκαταστήσει την αξιοπρέπειά της», ανέφερε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Mega.

Λίγες ώρες μετά την απόφαση να αποφυλακιστεί με βραχιολάκι, η ιταλική εφημερίδα La Repubblica μεταδίδει σε δημοσίευμα της την πρώτη δήλωση της Ελληνίδας Ευρωβουλευτή μετά το εν λόγω γεγονός.

«Περιμένω εναγωνίως για το ηλεκτρονικό βραχιολάκι ώστε να βρεθώ εκτός φυλακής. Την πρώτη ημέρα θέλω απλά να είμαι σπίτι με την κόρη μου. Όλη τη μέρα μαζί της. Από τον Ιανουάριο την έβλεπα μόνο δύο φορές το μήνα. Θα παραμείνω στις Βρυξέλλες, θα συνεχίσω να δίνω μάχη για την αθωότητά μου», φαίνεται πως είναι τα πρώτα λόγια της Εύας Καϊλή που μεταφέρει η La Repubblica.

Διαβάστε ακόμα:

Δέσποινα Βανδή: «Η ψυχοθεραπεία είναι το πιο πολύτιμο δώρο που μου έχω κάνει»

Μαντώ Γαστεράτου: Περιπέτεια υγείας για την οκτώ μηνών κόρη της -«Τρέχαμε σε νοσοκομεία, άυπνοι και ταλαιπωρημένοι»

Δήμητρα Βαμβακούση: «Ο θάνατος της αδερφής μου ήταν ο πιο σοκαριστικός»

Keywords
Τυχαία Θέματα