Εύα Καϊλή: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την αποφυλάκιση

Την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την αποφυλάκισή της έκανε η Εύα Καϊλή.

Με αφορμή το ταξίδι της δημοσιογράφου Αλεξίας Τασούλη στο Στρασβούργο στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής αποστολής με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν στο καφέ του του Ευρωκοινοβουλίου.

Η Εύα Καϊλή και

η Αλεξία Τασούλη είχαν συνεργαστεί για χρόνια στο MEGA και έτσι διατηρούν άριστες σχέσεις και έχουν επικοινωνία μέχρι σήμερα. Οι δυο τους έκαναν μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης και χαλάρωσαν πίνοντας τον καφέ τους.

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» έφερε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία της Εύας Καϊλή από τη δημόσια εμφάνισή της. Η ίδια φαίνεται ανανεωμένη και χαρούμενη που βρίσκεται και πάλι κοντά στην 2,5 ετών κόρη της.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μιλάει για την Εύα Καϊλή

«Η αλήθεια είναι ότι τώρα που είναι ελεύθερη θα μπορούσε αν ήθελε να ήταν και στην Ελλάδα το καλοκαίρι. Έχει τη δυνατότητα να έχει την επικοινωνία που η ανθρώπινη φύση επιβάλει ανάμεσα στη μάνα, τον πατέρα και το παιδί.

Οι σχέσεις με το μωρό είναι εξαιρετικές, βέβαια οι εφιάλτες της περιόδου που δεν μπορούσε να δει το μωρό της υπάρχουν ακόμα. Κάθε πρωί η κόρη της τη ρωτάει, αν θα είναι σπίτι ή θα φύγει πάλι.

Μου είπε ότι μίλησε με τη συνάδελφό σας και βγήκαν και φωτογραφίες. Η Εύα Καϊλή συλλέγει πληροφορίες. Για όλα τα χρήματα που υπάρχουν στο σπίτι της υπάρχουν αποδείξεις ότι δεν ήταν δικά της ούτε του συντρόφου της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Διαβάστε ακόμα:

 Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Όλες οι λεπτομέρειες για τη βάπτιση του γιου τους

 Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Έχασα τα κιλά γιατί θέλω να είμαι αρεστή σε μένα και τον σύζυγό μου»

 Έρρικα Πρεζεράκου: Η αδερφή της έγινε ξανά μαμά, δύο χρόνια μετά τον θάνατο της Αναστασίας

Keywords
Τυχαία Θέματα