Εύα Καϊλή: Βρέθηκαν σακούλες με χρήματα στο σπίτι της

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στην υπόθεση της διαφθοράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, το Κατάρ θέλει να αναμιχθεί σε ευρωπαϊκές υποθέσεις, χρηματίζοντας μέλη του. Σαν βόμβα έσκασε το βράδυ της Παρασκευής 9/12, η σύλληψη της Εύας Καϊλη, η οποία φαίνεται πως πέρασε το βράδυ στο τμήμα.

Λίγες ώρες πριν από τη σύλληψή της, οι αρχές φέρεται να έκαναν έρευνα στο σπίτι της ενώ το πρωί της ίδιας ημέρας είχε συλληφθεί ο σύντροφος και πατέρας της κόρης της, Φραντσέσκο

Τζόρτζι. Όπως μεταφέρει η βελγική εφημερίδα L’Echo, οι Αρχές εντόπισαν στο σπίτι της Εύας Καϊλή σακούλες με χρήματα ενώ φέρεται να συνελήφθη και συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο είχε στην κατοχή του μία βαλίτσα με μετρητά.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο ειδήσεων ανέφερε σχετικά με τη σύλληψη της Εύας Καϊλη: «Η βελγική αστυνομία συνέλαβε την Ελληνίδα σοσιαλίστρια ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή, μία από τις αντιπροέδρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στις Βρυξέλλες το βράδυ της Παρασκευής, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο πηγή προσκείμενη στην υπόθεση. Η σύλληψη, σε σχέση με μια έρευνα για διαφθορά που εμπλέκει την διοργανώτρια χώρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Κατάρ, έπεται της σύλληψης άλλων τεσσάρων υπόπτων νωρίτερα σήμερα, είπε η ίδια πηγή».

Την ίδια στιγμή, ο Νίκος Ανδρουλάκης διέγραψε την Εύα Καϊλή από το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Διαβάστε ακόμα:

 Σασμός: Η Στέλλα στο πλευρό της Αργυρώς στη διαμάχη για το παιδί – Ο Σταύρος φτάνει στα άκρα

 Συγκινημένη η Αγγελική Νικολούλη για τον Άλεξ: «Έμεινε το χειροκρότημα»

 Μπέττυ Μαγγίρα: Κι όμως… σέρβιρε topless κουραμπιέδες

Keywords
Τυχαία Θέματα