Συγκινημένη η Αγγελική Νικολούλη για τον Άλεξ: «Έμεινε το χειροκρότημα»

Η Αγγελική Νικολούλη καλησπέρισε στους τηλεθεατές του «Φως στο Τούνελ» λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 9/12 και έκανε μια εισαγωγή, μιλώντας για την υπόθεση του Άλεξ, που συγκλόνισε το πανελλήνιο πριν από 16 χρόνια, έκανε τον γύρο του κόσμου και παραμένει ανοιχτή μέχρι σήμερα. Η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως η εκπομπή θα ασχοληθεί ξανά με τη συγκεκριμένη υπόθεση και ένας νέος κύκλος ερευνών θα ανοίξει.

«Καλησπέρα, έμεινε το χειροκρότημα. Η υπόκλιση ενός ταλαντούχου μαθητή στο κοινό που τον χειροκροτούσε. Είναι ο Άλεξ,

11 μόλις χρόνων που έπεσε θύμα άγριου μπούλινγκ από τους συμμαθητές του. Ένα παιδί που δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν και δολοφονήθηκε από παιδιά και μετά εξαφάνισαν το πτώμα του. Θα δείτε σε λίγο γιατί το Τούνελ” επιστρέφει σε αυτή την υπόθεση 16,5 χρόνια μετά για τη δολοφονία αυτού του παιδιού», είπε αρχικά η Αγγελική Νικολούλη.

Και συνέχισε, μη κρύβοντας τη συγκίνησή της: «Ενώ έχω ζήσει τόσο πολύ αυτή την ιστορία και έχουμε δουλέψει τόσο πολύ αυτή την έρευνα, τον έβλεπα τώρα πάλι να παίζει το πιάνο και συγκινήθηκα. Γιατί έχουμε δώσει έναν μεγάλο αγώνα σαν εκπομπή τόσα χρόνια για να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να βρεθεί η σωρός αυτού του παιδιού».

Διαβάστε ακόμα:

 Πέτρος Ιακωβίδης: Το δυνατό μήνυμα που στέλνει μέσα από το νέο τραγούδι του, «Να Να Να (Τραγουδώ Για Σένα)»

 Χριστίνα Κοντοβά – Τζώνη Καλημέρης: Η τελευταία κοινή εμφάνιση πριν από την αποκάλυψη του χωρισμού

 Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Η Μαρία Κίτσου είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για μένα»

Keywords
Τυχαία Θέματα